A Fidelitas választ vár a baloldaltól arra, ki vagy kik adtak megrendelést a magyar maffiának a lejáratások megszervezésére a 2010-es országgyűlési választások előtt. Ágh Péter, a szervezet országos elnöke szombati, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a "maffiabaloldal" erkölcsileg megbukott szereplőinek nincsen helye a közéletben.

Az elnök a Képviselői Irodaház melletti parkban tartott sajtótájékoztatóját egy molinó előtt tartotta, melyen az EGYÜTT a Maffiabaloldal felirat volt olvasható Mesterházy Attila MSZP-elnök, Portik Tamás vállalkozó, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon korábbi miniszterelnökök fényképe felett.

Ágh Péter azt mondta, a magyar emberek jó részével együtt tudni akarják azt is, mit jelent az, hogy Gyurcsány Ferenc szerint Bajnai Gordonnak legalább annyi köze van a Portik-Laborc ügyhöz, mint neki, és választ várnak arra is, Bajnai Gordon miért nem tett semmit az ellen, hogy az MSZP rendszeresen együttműködött a magyar maffiavezérekkel. Amíg ezeket a kérdéseket nem tisztázzák, nincs erkölcsi alapjuk arra, hogy bárkiről ítéletet mondjanak - fűzte hozzá.

A Fidelitas elnöke megdöbbentőnek mondta, hogy a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" az alvilág vezérével lepaktált a 2010-es választások előtt annak érdekében, hogy az akkori ellenzékről lejárató információkat gyűjtsenek. A baloldal az eszközökben nem válogatott - mondta -, hozzátéve: azzal a Portik Tamással kötöttek paktumot, akit több gyilkossággal is vádolnak.

Forró drót volt az alvilág urai és a szocialisták között, elég volt csengetni a pártból, Portik Tamás és körei készséggel szállították a megrendelt információkat, vagy ha nem volt információ, akkor lejárató videókat gyártottak, zsaroltak, megvesztegettek, rágalmaztak, nem volt határ - fogalmazott Ágh Péter.

Szavai szerint a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" a piszkos munkát az alvilággal végeztette el, cserébe pedig az igazságszolgáltatás befolyásolását ígérte, ezért a baloldal joggal érdemelte ki a maffiabaloldal nevet.

Azt mondta, a szereplők és a módszerek ma is ugyanazok, és ugyanazok készülnek ma is választásra a baloldalon, akik egyszer már lepaktáltak az alvilággal, akik másokat vádoltak és vádolnak alaptalanul.

Hozzátette, tudomásuk szerint Bajnai Gordon szombat délután ismét lejárató kampányt akar indítani fideszes politikusok ellen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A trafikmaffia fideSS majd jövőre fogja megkapni a választ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
A Fidesznek már nincs szüksége lepaktálásra.
A Fidesz maga a maffia, így sokkal egyszerűbb.
leszúrt rittberger
Laza két hét késéssel felébred az utánfutó-tagozat is és jól kiszóltak a lyukból.

Szinte látom magam előtt, ahogy tartják az állukat, hogy valamelyik "nagy ember" vakargassa meg nekik egy kockacukor kíséretében.
Dr. Felipe
A trafikmaffia fideSS majd jövőre fogja megkapni a választ.
coyote3
Istenem , ez a Peti gyerek! Húzd már ki a fejed a vezéred seggéből!!!
űrbán
"A Fidelitas választ vár a baloldaltól arra, ki vagy kik adtak megrendelést a magyar maffiának a lejáratások megszervezésére a 2010-es országgyűlési választások előtt. "

Megmondom nektek büdös gyökerek. Egy orbán nevű nagy falusi suttyó adta megbízást. Lehet nála érdeklődni véglények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.