Leginkább a benzinen spórolnak a magyar családok - ez derül ki a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb jelentéséből. Elmondható: mindenből kevesebbet vásárolunk, de az élelmiszer-fogyasztást tudjuk a legkevésbé visszafogni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr azt mondá "Legyen világosság!" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kb. ennyi a tündérmese.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@entero: Nekem sincs semmi bajom Orbánnal, a politikájával van a bajom, ami rossz irányba viszi az országot a véleményem szerint.

"Lassan talpra áll ez az ország, majd meglátod."

Legyen igazad!
verőce21
A magyar családok azért nem érzik a "tündérmesét", mert telhetetlenségükben két számmal nagyobb autónak fizetik a még és még... emelkedő devizatörlesztését. - (még vagy négy-öt évig.) :)
tavaszi
csak annyit ehhez,hogy ez a cikk : 2013 májusi adatról elmélkedik. azóta történt egy-s más.azóta volt egy hatalmas karácsonyi vásárkás ...és azóta szinte 0 az infláció...kérdem én : MIT KERES EZ A CIKK 2014 JAN. 17-ÉN IT ...AMI 2013 MÁJUSI ÁLLAPOTOT TAGLAL... okafogyott régen túl vagyunk rajta de akik gondolják jó rágódást a semmin...
F_Viktor
@verőce21: Századvég szerint a devizahitelesek körében elsöprő előnyt élvez a fityesz a baloldallal szemben. Akkor ez azt jelenti, hogy meg vannak elégedve a forint árfolyamával, valamint a fityesz devizahitelesek megmentésével.

A fogyasztás visszaesésének oka inkább az, hogy a magyar ember az ország jó teljesítményének hatására már nem autóval, hanem repülőgéppel jár, valamint most mindenki floridai nyaralásra spórol.
verőce21
@tavaszi: (14:02) Gumicsont kell ide, meg boldogságkutató központ...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.