A Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet legfrissebb felmérése szerint az emberek többsége kormányváltást szeretne, mégis biztosan vezet a Fidesz.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@nyanya001: akik azt látják, higy kevesebb a sárgacsekken lévő összeg, de azt nem látja, hogy a boltba 3 x -át fizeti ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Igaz, a biztos pártot választók körében még vezet a Fidesz, de az emberek többsége kormányváltást szeretne. Ennek a mediános ellentmondásnak a feloldására még várnunk kell egy évet. Addig még biztos lesz egy-két botrány a kormány és a Fidesz-KDNP körül, hogy egyértelmű legyen a Medián számára is, hogy mit akarnak az emberek.
Nauta
@kkalman: A mediánt édeskevéssé érdekli,hogy a zemberek mit akarnak!Amíg a fidess megvásárolja tőle a kedvező tupíradatokat,addig el fogja hazudni a valós eredményeket.
trampli
... bebuzdulva ezen, én is lecserélem,- szervóra!
Nauta
@Hellcat: A szemellenzősök nem a balodalon szoktak el és feltünedezni.Ráadásul itt nem szokás, és pláne nincs kötelezővé téve, a pártközpontba eligazításra menni itt firkálás előtt!
Hellcat
@Nauta: A fidesznyikek alatt gondoltam a szemellenzősökre...mert ők még akkor is csak egy oldal marhaságait írják, ha nem kaptak eligazítást a pártházban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.