Rárepülnek a nyertes trafikosokra a multik is, függetlenül attól, hogy az árbevételüknek mekkora részét teszi ki a cigarettaértékesítés - írta a Hvg.hu. Gondban lehetnek a saját márkás termékek is: a Lidl...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

entero
@Mobil123: Kellene kialakítani egy külön helyiséget a bagósoknak, és csak ott megengedni, hogy füstöljenek, így csak egymás képébe tudnának pöfékelni. Otthon, a lakásban is meg kellene tiltani, főleg, ha gyerek is van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagira
@miazavalami: Én is így jártam ma, ráadásul sehogy se tudtam eltüntetni a szemem elől. Más nemkívánatos posztot pikkpakk el lehet tüntetni, de ez olyan mint a kullancs. :-((
bagira
@entero: Vagyis nem tetszik, csak mellényúltam. Ahhoz, hogy ki mit tesz vagy nem tesz otthon a lakásában senkinek semmi köze se jobbról, se ballról. Megtilthatja egy bérlakás tulajdonosa a bérlőnek, hogy ne füstöljön a lakásban. De nekem, a sajátomban próbáljon meg bárki, bármiben korlátozni! Makacs vagyok, bárki bármire (amihez köze semmi) kényszeríteni akart eddigi életemben akaratom ellenére, annak még nem jött be soha.
Mobil123
@bagira: Abban igazad van, hogy a saját lakásában mindenki azt csinál amit akar, de egy társasházban ha nem tudsz ablakot nyitni, mert az alsó szomszéd/ok az ablakban, erkélyen bagoznak, és az a bűz mind a Te lakásodba megy be gondolom Neked sem tetszene. ( bár eznél már az is elég ha ők kinyitják az ablakaikat, és ne tud meg milyen orrfacsaró bűz dől ki)
Mobil123
@entero: Hát"csodás" látvány amikor az utcán anyuka tolja a gyermeket a babakocsiban, és lóg a cigi a szájában.:-(
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: De igen dohányoztam, de soha nem a lakásban, nem más pofájába fújva a füstöt, mert nagyon utálom a bűzt, és amit én nem teszek másnak azt nem kell tűrnöm mástól sem. . A gyerekemmel meg végképpppp nem. (egyébként bő 20 évig dohányoztam, de egyik napról a másikra letettem segítség nélkül!!)
miazavalami
@Mobil123: Akkor te olyan kényes bagós voltál , mint amilyen én vagyok! Sose gyújtottam rá a lakásban , de még a munkahelyen is zavart ha rágyújtottak amikor még lehetett. Sőt a kijelölt dohányzót is kerültem a bűz miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.