Benyújtották szombaton a parlamentnek a választási eljárásról szóló törvényt módosító javaslatot, valamint az országgyűlési képviselők választása kampányköltségeinek átláthatóvá tételéről szóló törvényjavaslatot.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Egyedülálló kormányunk van. Még soha sehol nem nyúltak a választások elött egy éven belül a választási törvényhez... Ennyire tele a gatya srácok?
bretagne
Mit csinálnak két napig a törvényjavaslattal? Még aznap kellett volna megszavazni! Borzalmas egy társaság! Hányszor fogják még módosítni a választási törvényt???
coyote3
Egyedülálló kormányunk van. Még soha sehol nem nyúltak a választások elött egy éven belül a választási törvényhez... Ennyire tele a gatya srácok?
zipper
A javaslat 1. §.-a: - Bajnai nem választhat és nem választható !
2 §.-a - a szocik sem
3 §.-a - a Jobbik sem...a zelempé meg zsidó, a DK nem más,mint rendszámtöredék...oszt' jó napot !
human
Módosítgassák csak a választási törvényt nyugodtan. 2014-ben szavazni fogok, ahogy eddig is.
kkalman
Nagyon megy a fiúknak a törvénymódosítás módosítása. De ettől még elmegyek szavazni, és tudom, hová nem teszem az ikszet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.