Félreérthették Orbán Viktor múlt pénteken Angela Merkel megjegyzésére adott reakcióját - közölte a Külügyminisztérium.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
kicsit gáz, hogy az interjú után négy nappal kezdik magyarázni, hogy ők nem is úgy gondolták, meg nem is arra reagáltak amire először, meg egyébként is...
most már lehet mosdatni a kicsi szerecsent...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@joopapa: Nem gondolom. Csak a szerecsenre jól rímelt. Bocs hogy félre érthető voltam, csak egy kis poént akarta vinni ebbe a tényleg gusztustalan magyarázkodásba amit ez a szemérmetlen banda művel.
joopapa
@bundi: Ezt neked írtam csak nagy igyekezetemben elnyomtam.
human
Pávatánc ez is. Pávatánc a gazdasági "növekedés" bemagyarázása is. Elölről megmutatják a szép színes tollakat, de hátulról csak a csupasz hátsó látszik.
csegala
Ezt a kis kövérkést mindig, mindenki félreérti.Úgy unom már, hogy jár a szája, mint a kacsapecsa, nem gondolkodik, csak mondja, mondja. Aztán meg alig bírják kimagyarázni az udvaroncok. Ha ennyire félreérthető, akkor lehet, hogy nem kéne ilyen magas tisztséget betöltenie. Be kellene látni, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
bundi
hát azt hiszem most neki is le kell hajolnia a szappanért...
de vazelin nélkül

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.