„Még hatékonyabb” megoldásként aposztrofálta legfrissebb jelentésében a Magyar Nemzeti Bank az árfolyamgát rendszere általános kiterjesztésének ötletét.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
A pénzügyi intézmények viselkedtek volna körültekintőbben, tisztességesebben, akkor nem lenne ennyi bebukott hitel!
Nem kellett volna a magas az extraprofit oltárán feláldozni a tisztességes haszonnal járó üzletmenetet. A hitelnyújtás idején a körültekintő hitelbírálat alkalmazásával már kiszűrhették volna a jövőbeni nehezen fizetőket.
Persze nálunk a bankok nem járhatnak rosszul, kockázat vállalás nuku,ők betartják a magyar törvényeket, így minden banki költségért csak az adósok a felelősek, fizessék meg az emelt banki kamatokkal.

Anno a szocializmusban csak a jövedelem 30%-a erejéig nyújtott a bank hitelt. Most pedig mindegy volt adták boldognak, boldogtalannak a hitelt.
Dr.luigilongo60
Anyátokra kényszerítsetek bármit is , majd én eldöntöm, hogy mit szeretnék.
verőce21
Én azt gondoltam sokkal többen belépnek az "árfolyamgátba", nem kellett volna feltételeket szabni!
Itt nemcsak a bankok hitelportfóliójának javításáról van szó, hanem a gazdaság versenyképességéről! cca. 15-30%-kal kellene leértékelni a forintot, hogy beinduljon itthon a gazdaság. Ne érje meg mindent olcsó Euróért behozni! - az exportálókat is egyértelműen támogatná. Ennek a legfőbb akadályai már a lakás devizahitelesek. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.