A 4-es metró beruházása csaknem 85 százalékos készültségi szinten van, a jelenlegi helyzet szerint tartható az utasforgalmi próbaüzem ütemterv szerinti indítása 2014 első fél évében - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság vasárnap az MTI megkeresésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
No, ennek Mariska néni Vésztőn és Lajos bátyám Kiskundorozsmán roppant mód fog örvendeni!
lbs
@QQCSI: Valószínűleg, ha gyorsan akarnak valamelyik Szeged felől érkező vonattal a Nyugati pályaudvarra megérkezve elérni egy a Dunántúl valamelyik települése irányába induló vonatot.
És még rajtuk kívül sokan mások is.

Te persze szabotálhatod személ szerint a rajta való közlekedést, a távolmaradásoddal csökkentve ezzel is a várható zsuffoltságot...
QQCSI
@lbs: Cö-cö, milyen pikírtek vagyunk így ebéd előtt.:)
Tudod, én pösti vagyok, ezért nagy valószínűséggel
évente néhányszor igénybe veszem majd, de elég sok
nem budapesti véleményét olvastam már, hogy tele
van a hócipőjük a nagyfalu problémáival: pl.a metróval...
lbs
@QQCSI: Az hogy a köreidben lévőknek ... tele van a hócipőjük a nagyfalu problémáival: pl. a metróval ... elsősorban saját magatoknak köszönhetitek!
Ugyanis a magunkfajták sohasem szavaztak az anti-Podmaniczky Demszkyre a nagy város tönkretevőre, aki húsz év alatt a bandájával egyetemben módszeresen lepukkantotta a gyönyörű fővárosunkat.
Ennek a folyamatnak csak egy töredéke a 4-es metró körüli bonyodalmak.

Most meg savanyú nektek a szőlő, kezd befejeződni az általuk gyakorlatilag minden tekintetben elfuserált nagyberuházás, több más hasonlóval egyetemben és ez egyértelműen Tarlós és csapata, meg a jelenlegi kormány érdemének tudható be.

Persze nem kell csodálkozni, Tarlós sikeres mérnöki múlttal rendelkező személyiség, szemben Demszkyvel aki nem volt képes továbblépni a maoista szamizdat-terjesztő múltján.
QQCSI
@lbs: Ennyi sületlenséget, amit most összehordtál...
...pá-pá.
lbs
@QQCSI: A süketet értelmetlen Liszt Ferenc koncertre elvinni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.