Orbán Viktor felesége szerdán higiéniai és élelmiszercsomagokat visz a sződligeti speciális otthon árvíz miatt kitelepített lakóinak - közölte az Ökumenikus Segélyszervezet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@entero: Nem arról van szó, hogy nemes-e a tett, avagy sem, hanem az otthon neve kelt igencsak rossz érzéseket. Ez már a személyi kultuszt vetíti előre és az marhára nem jó...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dubitus
Szép dolog a segítség.
Az ilyen kampányoknál viszont mindíg eszembe jut: tényleg segíteni akar-e az illető, vagy csupán megvásárolni belépőjét a mennyeknek országába?
.
A szindarab szerint, a katona, aki egy korty vizet ad a máglyán égő, későbbi Szent Johannának, pokolra kerül, ám e nemes tettéért évente egy napot a mennyországban tölthet.
Kérdésem: az az egy nap kimenő
- jutalom-e? (egy napra kiszabadulsz a fénybe, a jóba), vagy pedig
- büntetés? (itt lehetnél, ettől estél el a korábbi tetteid miatt!)
entero
@Nauta: Te dumálsz nekem, akinek a haverjai egy-két ezer forinttal segítettek a bajbajutottaknak? Te mennyivel? Én legalább komoly összegekkel, mint mindig, szóval inkább ne dumálj nekem, te szerencsétlen kis senkiházi. Annyit érsz, mint ahogyan Lázár is mondta.
JAJMÁR
@entero: Nem az összeg számít, és nem a felemlegetés. A gazdag embereknek emberi kötelessége lenne rendszeresen adományozni, de Mo.-n a szegény előbb ad.. Ezt inkább csak itt megjegyeztem, nem kell válaszolnod rá.

Van viszont egy kérdésem, amire ha tudsz, válaszolj kérlek: honnan, vagy kiről kapta a nevét a Viktor Speciális Otthon? Te biztos tudod :)
lbs
@soljanka: Honnan tudod, hogy milyen pénzügyi alapokból vette az élelmiszert?
Azt nyilván - mint a magatokfajták általában - hogy esetleg a saját, vagy a családjukéból.

Különben ne ájulj el.
Még esetleg rád riasztanák az OMSZ (Országos Mentő Szolgálat) valamelyik esetkocsiját - teljesen feleslegesen!
Pálinkafőző Rézüst
@lbs: és te honnan tudod, hogy milyen pénzügyi alapokból vette az élelmiszert?
Azt nyilván - mint a magatokfajták általában - kizárt, hogy esetleg a saját, vagy a családjukéból.
Tudod te a leckét...:))
soljanka
@lbs: Nem vagyok ájuldozós típus. Hányingerem szokott néha lenni, pl. ha olyanokat olvasok, hogy "magatokfajták" - de ezt egy lexarom tablettával általában magam is orvosolni tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.