A Központi Nyomozó Főügyészség határozata értelmében nem nyomoznak Orbán Viktor miniszterelnök ellen, akit egy volt büntetőbíró - a Hajdú-Bét Rt. kisbeszállítóinak állami forrásból történő kártalanítása miatt - bűnszervezetben elkövetett sikkasztás gyanújával jelentett fel.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Próbálnák meg, holnap már más lenne a főügyész !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Miért e meglepődés? Volt valaki aki azt gondolta, hogy nyomoznak utána? Ki ad utasítást a bíróknak?
marlin
"Nem nyomoznak Orbán ellen, .. . "
Idén (még nem), na de jövőre!!!
SLAakku
A bűncselekmény

10. § (1) Bűncselekmény az a szándékosan vagy - ha a törvény a gondatlan elkövetést is bünteti - gondatlanságból elkövetett cselekmény, amely veszélyes a társadalomra, és amelyre a törvény büntetés kiszabását rendeli.

(2)12 Társadalomra veszélyes cselekmény az a tevékenység vagy mulasztás, amely Magyarország állami, társadalmi vagy gazdasági rendjét, az állampolgárok személyét vagy jogait sérti vagy veszélyezteti.
Halszem
@mariaberta: "Ki ad utasítást a bíróknak?"

Hát Handó Tünde már nem is számít... ?
Halszem
@SLAakku: 137. §
7. bűnszövetség akkor létesül, ha két vagy több személy bűncselekményeket szervezetten követ el, vagy ebben megállapodik, és legalább egy bűncselekmény elkövetését megkísérlik, de nem jön létre bűnszervezet,
8. bűnszervezet: három vagy több személyből álló, hosszabb időre szervezett, összehangoltan működő csoport, amelynek célja ötévi vagy ezt meghaladó szabadságvesztéssel büntetendő szándékos bűncselekmények elkövetése,
kukac50
Orbán a saját pénzét ossza ne az adófizetőkét. A rendőrök és a nyomozók keressék meg azokat akik eltették a libatenyésztők pénzét és teljes vagyonukkal feleljenek a leadott libák árának kifizetéséért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.