Az emberek nagy többsége, 56 százalék azt szeretné, ha 2014-ben kormányváltás lenne, de ez a csoport erősen megosztott a lehetséges ellenzéki vezér személyét illetően – derül ki a Medián legújabb felméréséből. A választások közeledtével nő a választani tudó „biztos” szavazók jelentősége: májusban az összes választó 41 százalékát kitevő csoportban a Fidesz támogatottsága 45 százalék, míg a Jobbikon kívüli ellenzéki erők együttes támogatottsága 40 százalék.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
@kedwes: èn is merem remèlni, de 2014-ig mint ahogy mondod, sok viz lefolyik a Dunàn.
Ahogy ènekelte Cini "zsàkba dugom a bànatom (viktort) s egy hidròl a Dunàba ejtem (hajitsuk) meruljon el, vigye a viz ès akkor làssam a a folyò vissza hozza"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@Csizmás Kond: de ezektol màr nemhiszem, pèldàul?
pacsni
@Csizmás Kond: akkor szerinted hagyjuk igy ahogy van?
Csizmás Kond
@pacsni: A jelentkezőket tekintve nem kérek változást.
lenhardtibolya
@JAJMÁR: Valóban érdekesek a felmérések közvélemény kutatások alkalmával. Amit én legutóbb hallottam, hogy az sem mindegy, jobb- vagy baloldali irányultságú a kutató cég... Bevallom, erre eddig nem gondoltam, de éppen egy ügyfél állította, akinek tájékozottságát nem vitatom.
Igaz, hogy egyetlen kérdezőbiztos eredményei nem lehetnek szignifikánsak, de a kutatások eredményeit később hivatalosan is megtudhatjuk.
pacsni
@pacsni: nem kell igy hagyni ahogy van, de èn làtnàm a viki helyett Angyan urat, mert annak volt bàtorsàga a viki ellen szòlni, mert a tobbiek fèlnek a vikitol, ha bàr a Bajnait is szivesen làtnàm 2014-ben, majd addig lehet, hogy mèg valaki kibukkan a fuggonymogul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.