A magyar állam ma jól teljesít, ha veszélyhelyzetről van szó - mondta Orbán Viktor a katasztrófavédelem és a rendvédelmi szervek árvízvédelmi munkáját értékelve a 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilapnak adott, szombaton megjelent egész oldalas interjújában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Igen, mert most nem mulatoztak(!) a "katasztrófavédelem" vezetői, mint márciusban!!
(És most hagyták az embereket dolgozni!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
...zorbánc a jogász végzettségű katasztrófális védelmi miniszterelnök neki megy a falnak, nagyot koppan, aztán elhallgat…
szablyafűrész
Látszik is, hogy a polgármesterek értik a dolgukat, nem kell ehhez ügyvéd-altábornagy, elég a józan paraszti ész és a helyismeret !
SLAakku
2:59
Az év katasztrófavédelmi párbeszéde:

–Mennyi ez még? – kérdi Orbán Bakondit.
–Már hogy értve? – kérdez vissza a tábornok. – Időben?
–Amíg fel fog jönni – mutat a Duna felé Orbán.
–Erre még nem hogy még egyszer ennyi, hanem még... – próbálja magyarázni a helyzetet egy szakember külsejű férfi, de Orbán Bakonditól várja a választ:
–Mennyi a víz? Szerinted mennyire jön még föl? Másfél méter?
–Onnan? Igen! – feleli Bakondi.
gabrella
Az egész árvízzel csak az a baj,hogy ha nem lopták volna szét 23 év alatt a milliárdokat, bizony az egész ország folyóit gyönyörű magas gátakkal végig lehetett volna építeni és akkor csak gyönyörködnénk a nagy vízben. Jóval olcsóbb lett volna már amibe került.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.