A vízállást átvevő mérnökök, katasztrófavédelmi szakemberek és univerzális zsenik legnagyszerűbb miniszterelnöke, a miniszterelnökök legtehetségesebb vízállást átvevő mérnöke, katasztrófavédelmi szakembere, és univerzális zsenije, békeidőkben egyszerűen csak Magyarország miniszterelnöke, a természet hívó szavára lement a nép közé. És fel a gátakra, és ki a vizek birodalmába. Mátyás király gyanánt, kockásinges-katasztrófavédelmesfeketepólós-farmernadrágos-vadászdzsekis-gumicsizmás álruhában – ahogy ő mondta: „titokban vagyok”- érdeklődik, irányít, parancsolgat, visszakérdez, okoskodik, túljátssza a mentés küldetését, néha megfárad, üveges tekintettel néz a semmibe, vizionál, álmodik a víztükör fölött, máskor egyszerűen csak kiesik a szerepéből. Menti a nemzetét. Komáromtól Szentendréig és még azon is túl. A kamera szeme pedig mindent rögzít. Bármilyen hülyén hangzik, a kamera által rögzített kép alapján úgy tűnik, a Fidesz 2014-es kampányának nehezét kiváltja az árvíz. A nemzet pedig,...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Így lesz a vizibolhatenyésztőből vizen járó naaaaaagy hadvezír!
Vasárnapiiskolás
@kkalman: A vezír sohasem hazudott.Nem tudtad?:-)))
kkalman
@Vasárnapiiskolás: Na ja! Én meg a Római pápa vagyok. :-)
miazavalami
@kkalman: Várjámán! Aszittem az én vagyok... :-)
Vasárnapiiskolás
@kkalman: Bocsánatot kívánok.Nem tudtam,hogy megint újat választottak.Az MTI elhallgatta
kkalman
@Vasárnapiiskolás: Naná, hogy elhallgatták. Én mondtam nekik, hogy hallgassanak róla, mert ez szigorú titok. 100 évre titkosítva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.