Orbán Viktor kormányfő személyesen tájékozódott az árvíz által veszélyeztetett baranyai településeken folyó védelmi munkálatokról hétfőn - írta közleményében a megyei védelmi bizottság elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Állandóan csak bámul, meg bárgyúkat kérdez. Kevésbé járatná le magát, ha otthon maradna.
Manhattan
Én csak azt szeretném tudni, hogy Vezénylő Tábornokunk árvízi ámokfutása mennyibe került az adófizetőknek? Mennyibe került a helyszínek ELŐZETES biztosítása (TEK), Mennyibe került a testőrség fuvarozása, étkeztetése, szállásoltatása (rossz nyelvek szerint 150-200 fő vesz részt az árvízi kampányban, segítve az alcsúti tolvajt), a benzin, stb, stb, stb...
adrenalink
Akkor remélem most már hamar véget ér, ennek a túlmozgásos vízállásjelentőnek az árvízi harca...
Darthon1
Ideette a rosseb ezt a gyökeret hozzánk is. Kaptunk hozzá használati utasítást is. Nem szabad tőle kérdezni, csak arra szabad válaszolni amit kérdezett. Nem szabad odamenni hozzá és nem szabad kiabálni felé. Akinek nem tetszik, hogy itt van, az inkább menjen el addig. A használati utasításban az is volt, hogy nem szabad azt nyilatkozni, hogy mindennel készen vagyunk, hanem azt hogy nagy erőfeszítéssel dolgozunk. Én ott is hagytam a potrohost. Segíteni nem tud, az okoskodására pedig nem vagyok kíváncsi. Ez a kényszeres sikerhajhászás egy hatalom mániás egoista akarnokot takar. Mocskos Fidesz bukni fogsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.