Bizarr látvány: a hercegprímás fejét az átadó ünnepség után rögtön elszállították. Fej nélkül maradt a csütörtöki protokolláris átadás után Mindszenty József hercegprímás szobra Budán. Kövér László házelnök és Semjén Zsolt KDNP-s miniszterelnök-helyettes egy félkész alkotást avatott, az ünnepség után a művész magával vitte a szobor fejét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
igazából viktor szobor lesz az, csak avatáskor Mindszentynek álcázták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ezeknek ez a vezérhangyájuk, hogy mindent átadnak ami félig kész ?
Szijjártó államtitkár egy magyar és egy román települést összekötő utat adott át. Az út azonban nem járható, mivel nem építettek hozzá határátkelőt.
Az útavatás szépséghibája, hogy a megnyitás után az utat betontömbökkel és sorompókkal azonnal le kellett zárni.
JAJMÁR
Ilyen "apróságokból" hatalmas ügyeket csinált ellenzékben a fidess, most viszont annyi van, hogy már észre sem veszi senki.Az egészből az emberekben az marad meg, hogy: átadták. (Néha azért az ellenzék ügyet csinálhatna)
Dr plágium
ha a művész nem tudta tartani a határidőt, fizessen kötbért!
laszlobihari
Ez akár a jövő is lehet, a fitymaSS banda fej nélkül!
lópicigáspár
@nyanya001: Az út igenis járható! Már ezelőtt 20 évvel is hordták rajta a cigarettát! :-)
nehogymá
az elsö jó megmozdulásuk.több ilyen szobor kell,cserélhetö fejjel.a demokrácia jegyében ,figyelembe véve az eltérö igényeket,bárkinek szabad lenne koszoruzni,gyüléseket tartani,emlék napokon helyi potentátokkal képviselökkel fotozkodni,falu napot megnyitni.zseniális.amikor vége a fejet mindenki vinné magával,hiszen a következö hozná a sajátját.nem kellene annyit költeni szobor cserére,a vandalizmus is visszaszorulna.nagyon jó,tetszik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.