A Fidesz-frakció elnöksége megdöbbenéssel értesült arról a levélről, amelyet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke írt a Kúriának, óvatosságra figyelmeztetve a bíróságokat a devizahitelekkel kapcsolatban - közölte Rogán Antal.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Mi is megszok' döbbenni a hős Viktorunk jólétünkről szóló levelein... 1:1!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@SLAakku: Lehet, hogy túlzásba estem, de Te is. Kizárt hogy engem a devizahitelesek tartanának el. A devizában szándékosan eladósodott fideszes önkormányzatok deviza hitelét viszont biztos, hogy én is fizetem és minden adófizető ebben az országban.
adrenalink
@yazo64: Ne légy telhetetlen! Okos vagy, hogy erre (is) rájöttél, a szépség már csak grátisz lenne...:-)
laszlobihari
@adrenalink: Nagyszerű, ki lőni a világűrbe nagyon gyorsan és csak ott vegye észre, hogy nincs benne vezérlés! igaz ha lenne sem tudna mit kezdeni vele, ugyanis minimális computer ismeret szükségeltetik hozzá!
laszlobihari
@SLAakku: Nincs deviza hitelem, de sajnos igaz amit írtál, Kósa huszár és szájjártó Szijártó bedöntötte a forintot anno és ezen valaki vagy valakik nagyot kaszáltak, nagyjából ezen időszakban tünt el a fitymaSS veszteségei (tartozásai), emiatt van most sok szerencsétlen szopó ágon! Ami még érdekes, az utóbbi 2,5 éve amikor törleszteni kell a hiteleket a forint mélyrepülésbe kezd, ez ugyan pár forint de a törlesztő rész megemelkedik, sok kicsi sokra megy!
coni
Több bank is évek óta negatív eredményt ért el, ha semmisnek mondják ki a devizahitel szerződéseket, több bank is csődöt fog jelenteni mert az anyacégek 2008-ban olyan sok pénzt fektettek a megmentésükbe amit már nem tudnak megismételni. Ezért nem csak a devizahitelesek de az összes betétes rosszul fog járni. Más néven államcsődnek hívják.

Persze a nyugdíjasok nagyobb része is azt nyilatkozta akkor is kérné a 13. havi nyugdíjat, ha csődbe menne miatta az állam???
kukac50
A deviza hitelesek ha nem fizetik a 35-től-100%-ig kamatot a hitelükre,akkor csődbe megy az ország,akkor azért elég szarul áll az államkincstár.
kevesebbet kellene adni a képviselőknek,kevesebbet kellene lopni, fele embert a Fideszből ki kell rúgni akkor majd kezd a kincstárban szaporodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.