Sváby András, az egykori ismert televíziós személyiség Facebook-oldalán egy érdekes sztorit publikált, annak kapcsán, hogy tegnap elhunyt Horn Gyula volt miniszterelnök. "Pintér Dezső azt kérte, azonnal hívjam fel Hornt és telefoninterjúban reagáltassam a hírre. Még egyszer írom, reggeli negyed öt volt. Felhívtam az otthoni telefonján (mobil ugye nem volt akkor) ő vette fel, bemutatkoztam, mondtam a nevem és hogy milyen ügyben zavarom, mire ő ezt üvöltötte a telefonba, emlékszem minden szavára: „MENJEN MAGA A KURVA ANYJÁBA, MIT KÉPZEL, ITT GYEREKEK ALSZANAK!” - és lecsapta a telefont... "

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
felhívnák 4 30 kor csak érthetetlen szavak jönnének ki belőle .Trafik ? Árvíz? Te vagy Feri ? Mr Barosso ? Tavares ? Tavaris ? :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
@nemkati: Kösz a felvilágosítást, így már érthető, hogy Svábynak azonnal kellett hívni. Összedőlt volna a világ. Az is érthető, hogy mért jutott ez most a Sváby úr eszébe. Az is eszébe juthatna, hogy most bocsánatot kérjen az akkori szemétkedéséért. Meg a mostani emlékidézéséért is!
nemkati
@lajospapa: Á, az nem jut eszébe, hogy bocsánatot kérjen, amiért ebben a rendívül fontos ügyben annakidején hajnalban felverte a miniszterelnök családját, mert akkor most erről szólna a cikk, és nem Horn Gyula felháborodott szóhasználatáról. De még ha eszébe is jutna bocsánatot kérni, már nincs kitől. Esetleg a családtól.

Juteszembe, valaki megadhatná Svábynak 0rbán telefonszámát, talán egy hajnalon attól is kérdezne valami fontosat.
dömdödöm
felhívnák 4 30 kor csak érthetetlen szavak jönnének ki belőle .Trafik ? Árvíz? Te vagy Feri ? Mr Barosso ? Tavares ? Tavaris ? :-)
tenger49
...azt hiszem Sváby most mesél,vagy akkor már kora hajnalban bevolt akasztva,ahogy máskor is szokott vele történni...
joopapa
@Sede: Szerintem a simicska irányítja távirányítóval.
darwin
Ha engem felkölt hajnalban,sokkal érdekesebb helyre küldtem volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.