Bruttó 256,7 millió forintot költött a kormány a "Magyarország jobban teljesít" kampányra, a színes prospektus ebből 91,5 millióba került - írja az Átlátszó. Az Átlátszó közadatigénylésben kérte ki a "Magyarország jobban teljesít"-kampány részletezését a Miniszterelnökségtől, amely válaszában közölte, hogy 2013. február 20-án vállakozási keretszerződést kötöttek a Lounge Design Kft.-vel a Miniszterelnökség 2013-2014. évi kommunikációs feladatainak ellátásához kapcsoló kreatív feladatokra. A szerződés keretösszege 150 millió forint + Áfa, mely 90 százalékkal, vagyis nettó 135 millióval emelhető. Ennek a szerződésnek a részeként rendelték meg a cégtől a "Magyarország jobban teljesít" tévéspotokat, 8 millióért, ám azt, hogy melyik csatornákon, hány alkalommal, és mennyiért jelentek meg a reklámok, nem közölte a Miniszterelnökség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
"Jó árunak nem kell cégér!!" A szar terméknek pedig nagy reklám kell!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
A facebokon olvastam egy nagyon jó kommentet,amely kb. így szólt: Címezze a leveleket a temetőbe,úgyis ott laknak a rezsicsökkentést aláírók.
szablyafűrész
Most éppen hányan éheznek a jobban teljesítő Magyarországon ? Csak úgy kérdezem...a levelezési -és grafomán hobbi közel 100 milliója kapcsán...
JAJMÁR
Tv-ben, rádióban, minden órában megy az agymosás!
kata53
Fene a mocskos pofájukat!!!Erre van pénz, a nyugdíjasoktól meg elvennék! Most már igazán el kellene zavarni őket a p...ba!
kukac50
Magyarország a gödör alján, Orbán 20 méteres körzetében vannak sikeres lopások.
szablyafűrész
Már csak azt kell megtudni, hogy kinek a nyomdája nyomta a néphülyítő szamizdatot, mert qrwára gyanús ez a sűrű levelezgetés.
Működik még Kövér Szilárd nyomdája ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.