Bajnai Gordonnak nincs titkolnivalója, a volt miniszterelnök ugyanis nem a politikai befolyásából csinált magánvagyont - írta az Együtt-PM szövetség a fideszes Zsigó Róbert kijelentésére reagálva. Közleményükben úgy fogalmaztak: Magyarországot ma megélhetési politikusok vezetik, akik elvileg az egyetem elvégzése óta a politikában vagy az államigazgatásban keresik a kenyerüket, ehhez képest kavicsbányát, tokaji szőlőt, földbirtokot "találtak" politikusságuk évtizedei alatt, vagyonukkal pedig soha nem számoltak el megnyugtató módon. Bajnai Gordonnak - szemben velük - nincs titkolnivalója: önmaga és családja tekintetében is áll az összehasonlítás elé, Orbán Viktor miniszterelnökkel akár a nyílt színi vitára is kész, hogy családjaik vagyonosodásáról és az országot érintő egyéb fontos kérdésekről is számot adjanak a magyar választóknak - közölte az Együtt-PM.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Zongorázni lehet a két ember között a különbséget tudásban, emberségben. Orbán nem mer kiállni senkivel vitázni, mert nem tudják neki előre megírni a kérdéseket és válaszokat. Ő személyesen, saját magától már csak cinikus és mocskolódni tud, s egy ilyen vitában az már egyenlő a megismételt felmosással.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@pacsni: Végülis akkor nem merik mert kirúgnák őket nem? :) Azok után hogy a nyugdíjukat elcseszte nem is értem. Pont László napon beszélgettem egy tűzoltóval. Berendezkedett szerencsétlen hogy nemsokára nyugdíjba megy aztán jött a cigánypáva és bekavart és most még lenne 3 éve hátra de úgy néz ki jövő hónaptól meg utcára kerül...most milyen dolog ez.
pacsni
@Hellcat: Tudom, hogy 30 ezer Ft, az màr kezd egy szèp osszeg lenni ès a rendorok, mèg ha nem is nagy a szabàlysèrtès mindjàrt pènzrol beszèlnek, mert akàr hogy is probàlod magad kimagyaràzni, ok nem ismernek el semmit. (tèvedèst) nincs megbocsàjtàs a rèszukrol nem lètezik.
En màr megtanultam! ha kocsival megyunk, akkor mindig van a kezembe egy kis fènykèpezo,amint megàllit a rendor ès mond valamit ami nem a helyèn àllò, azzonnal csinàlok fènykèpet,( neked is kellettvolna egy fènykèpet csinàlni, hogy elvolt takarva a tàbla) ha làtjàk, hogy az emberek felvannak szerelve bizonyitèkokkal, akkor (jobban odafigyelnek, kit lehet àtvàgni)felirom a rendszàmukat, ès megyek reklamàlni. Tudom, hogy sokkall tobbe kerul az utànnajàràs, de ezeknek nem kell egyettèrteni a mert ezek a rendorok sokszor kihasznàljàk az alkamat, hogy ok akarnak megtanitani a szabàlyos kozlekedèsre. A kàdàr idèlyèben sok rendornek nemvolt jogositvànyuk, de mèg is ok akartàk megmutatni, hogy mi a szabàly, nagy kèpuek voltak akkor is ès most is. ( azt hiszik, hogy ok az iten urai) ès gondolom, hogy most sincs minden rendornek jogositvànya akinek nincs kocsija minek a jogositvàny!
Mi is sok buntetèst fizettunk annak idelyèn, de akkor fillèrekvoltak, de ha arra gondolsz, ha egy fizetès akkor 1300Ft volt, akkor mèg 500 Ft is szàmitott a buntetèsnèl. Legkozelebb azt mond nekik, "maga mitszolna ha kedves fizetèsèbol kène fizetni egy ilyen osszeget? nem tudom, hogy hogy èreznè magàt" nem kell ezeknek mutatni, hogy az ember fèl, mert akkor igen is jobban kihasznàljàk az alkalmat. Tudom azt mondod, hogy a kèsnyele az o kezukbe van, de nemszabad ezeknek mindent megengedni.
Yoda69
A csikos jol all orbannak. Remelem lathatjuk ilyen jelmezben jovore racs mogott.
Nauta
@Hellcat: Ezt nevezik jobb helyeken, maffia vezérelt fideSS-eSS átb@szásnak!!
scandináv
A körmére nézhetnének már a orsós winnetounak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.