Nagy gondban vannak a magyar celebek. Egy éve nincs Bumeráng, de Boros Lajosnak máris anyagi gondjai vannak. Csala Zsuzsát meg rajongói tartják el....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@silber13: Csala Zsuzsa soha nem volt celeb! Bevallom én csak lali királyra reagáltam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Nauta: Azért a művészeket és a celebeket illik szétválasztani! Gondolom , nem olvastad végig a cikket innen a félreértés. Aki ezt a címet adta az is egy nagy marha!
silber13
@human: Pélul Csala Zsuzsa mikor vitt haza havi 500,000 Ft-t? Azt gondolom, soha... És hidd el, a színészektől keményen levonták a levonni valót!
human
@silber13: Akkor viszont ez a színészi pálya jellegzetessége, amivel számolni kell. Én ha nem találok a szakmámban állást, akkor átképzem magam, vagy elvállalom ami van.
Vasárnapiiskolás
@Nauta: Neked,nekem ,másoknak.Ezek a buzeránsok nem ismerik a munkát.Vagy elfelejtették.Összegyüjteni,eladni gyogyszergyár,állatkisérlet,Kuka oszt jónapot.Magyaroszáb jobban teljesít!!!
Vasárnapiiskolás
@Dr plágium: Lali király tetves ripacs a gyökér spanjával együtt.Igazábol engem is az ilyen férgek nyüszítése zavar.nem vagyok celeb,Nem talicskával születtem,de eltolom mert most ez van
dr. prédikátor
Ketté kell választani a MŰVÉSZEKET és a paprikajancsi celebeket.. Ha nincs pénze a celebnek dögöljön éhen ! menjen el dolgozni és akkor majd nem fog éhezni! És én itt csak az un. celebecskékre gondoltam!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.