Százmilliót tett le készpénzben a 19 éves hegyszentmártoni gazdálkodó. Garai 2013. június 7-én 300 millió forintos ajánlatot tett Lévai Gizella mintegy 215 hektárnyi, Zaláta község határában található földjére. A 19 éves Garai Dávid a dokumentum szerint 140 millió forintot ki is fizetett: negyvenet utalt, százmilliót a fiatal gazda készpénzben adott át az eladónak. A Lévai tulajdonában lévő Dráva-parti szántók és legelők általában 9-12 aranykorona értékűek, vagyis roppant gyenge adottságúak. Ennek ellenére Garai Dávid 1 millió 392 ezer forintot kíván fizetni ennek a több mint félszáz helyrajzi számon szereplő birtoknak minden hektárjáért. A fentiek miatt érthető, hogy a vételi ajánlat sok találgatást okoz a jegyzőségre betérők körében. A találgatásokra azonban az eladó személye is okot ad. Lévai Gizelláról ugyanis errefelé mindenki úgy tudja, hogy ő Orbán Viktor miniszterelnök feleségének, Lévai Anikónak a testvére.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez kérem a munka alapú társadalom! Orbán sógornője vesz földet, nem műveli, felveszi érte a támogatást (mi pénzünk), és a végén valami eladási üzlet is van benne, könnyen meglehet, hogy az állam veszi meg tőle rohadt drágán, azaz mi fizetjük.

No ez kérem csalás, lopás. És ez most már konkrétan Orbán családja.
scandináv
"A 19 éves Garai Dávid a dokumentum szerint 140 millió forintot ki is fizetett: negyvenet utalt, százmilliót a fiatal gazda készpénzben adott át az eladónak"...szép összeg.
Yeromos
Gondolom Gizike már tudja mennyi földalapú támogatást fog kapni. (lehet, hogy súgtak neki ?)
Mondjuk esetleg megérne egy NAV vizsgálatot, hogy a 20 év körüli embereknek honét
van ennyi pénzük.
nyanya001
Ez kérem a munka alapú társadalom! Orbán sógornője vesz földet, nem műveli, felveszi érte a támogatást (mi pénzünk), és a végén valami eladási üzlet is van benne, könnyen meglehet, hogy az állam veszi meg tőle rohadt drágán, azaz mi fizetjük.

No ez kérem csalás, lopás. És ez most már konkrétan Orbán családja.
bakegya
A juhászbolytár legkisebbik lánya a nagyobbik után gazdagszik!
Magánélet,be gyöngy élet...a Jobbikosok nem hazudtak,mégis őket büntetik kizárással.
Áderka is aláírt Anikóka,Gizike nevére kiutalt földekre alkotmányosan.
Viktor sógor meg jó sógor,az államnak vásárol a családtól vissza-azt ami sohasem volt az övék!!!
MIT SZÓLNAK EHEZ A KÖRNYÉKBELI KULÁKGYEREKEK,MEG AZOK GYEREKEI AKIKNEK CSAK A NADRÁGSZÍJAK JUTOTTAK!
Az idegenbe szakadt nagybirtokosok neszármozattairól nem is szólva.Végignézzük ezt a tolvaj cigánykodást a nagy büdös szabadságharcolását Orbán kutyaguminak és pereputtyának.Ezek a kommunizmus érdekképviselői.
Tootsy
@Yeromos: Nyugi, ra biztos lesz egy passzus a tvk-ben, amitol mentesseget elvez majd...

Egyebkent sporolos a gyerek, megsporolta az uzsipenzen ezt a szazmilliocskat,... Nagy duma a masik cikkben: ezentul fogjak tudni minden forintrol, honnan hova megy...
Kutyafüle
Pont jókor. Nem két héttel ezelőtt, hanem most. A földtörvény elfogadásakor. Határmenti szántók és legelők. hmm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.