A Fidesz meggyőződése szerint az Európai Parlament (EP) szerdán meghozott döntésével szembemegy az európai értékekkel és veszélyes útra vezeti az Európai Uniót – indokolta a Tavares-jelentésre adandó határozati javaslat szükségességét Rogán Antal.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A magyar emberek nem olyan buták, hogy ne látnák, hogy Orbán a trafik, föld mutyival, az uniós pénzek szétosztásával, a folyamatos adóemeléssel nem a magyar családok érdekeit képviseli.
marlin
"Orbán Viktor Fidesz elnök a Kereszténydemokrata Internacionálé Lisszaboni ülésén kezdeményezte, hogy Magyarországot ítéljék el és vonják meg tőlünk a támogatásokat is. (2003. június.) A 2010-től tartó antidemokratikus kormányzása révén ismét szégyent hozott a hazánkra, hiszen már Európai Parlament is elítélte kormányát."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.