Hoppál Péter szerint a baloldal valótlanságokat állít egy nyílt és törvényes pályázat lebonyolításáról. A Fidesz kifejezetten sajnálja, hogy a baloldal hajtóvadászatot folytat az ellen az ötezer kisvállalkozó ellen, aki a trafikok működtetéséből biztosítja a megélhetését - mondta Hoppál Péter. A Fidesz szóvivője hozzátette: a baloldal valótlanságokat állít egy nyílt és törvényes pályázat lebonyolításáról. A szóvivő a szocialista Tóth Csaba sajtótájékoztatójára reagált. Az ellenzéki képviselő azt mondta, az MSZP szerint ellentmond a pályázati kiírásnak, hogy Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter utasítására a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. elkezdte visszaküldeni a vesztes pályázatokat. Hoppál Péter úgy fogalmazott: a baloldal \"mocskos korrupciós vádja\" már korábban összeomlott, mert a Központi Nyomozó Főügyészség június elején visszautasította az ügyben tett feljelentéseket..

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
5000 család,aki barát,vagy rokon... a többi meg le van szarva! bekap6tjátok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
outsider
Ez a hoppál soha nem találkozik senkivel az utcán? Hogy-hogy még nincs kiverve vagy 10 foga?:)
Pálinkafőző Rézüst
"Hoppál Péter úgy fogalmazott: a baloldal \"mocskos korrupciós vádja\" már korábban összeomlott, mert a Központi Nyomozó Főügyészség június elején visszautasította az ügyben tett feljelentéseket.. "
Mely intézmény(is) természetesen fidesz tulajdonban van...Na mennyetek már a pichába, elvtársak!!!
@outsider: nem, ezek kaputól-kapuig csak autóval járnak, különben tényleg meg lenne habonyozva néhány, hirtelen felindulásból..:)
outsider
@Pálinkafőző Rézüst: Jó lesz felkészülni, a háborúban is nagy pénz van ám.:)
Lehet hogy egy kis polgárhaborusdit akarnak ezzel a sok lopással, csalással, hazudozással elérni?:)
A tek kitömve minden jóval, az Országház őrökkel, a sereg fejlesztés alatt-előtt... de ki az ellenség?
Pálinkafőző Rézüst
@outsider: "... de ki az ellenség? " Hát a nép, az isten adta nép, amelyik el, és qrva jól tartja őket. És van ráció benne, amit írtál! Szükségállapot bevezetése, és 10-15 évig ki sem lehetne robbantani a hernyókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.