Összesen 100 ezer forintos bírságot kapott Szabó Tímea és Jávor Benedek, amiért saját idézetét mutatták fel Orbán Viktornak, úgy hogy az EU-t Magyarországra cserélték benne. Vajon tényleg rendbontó a PM, vagy Kövér korlátozza az egyes képviselők jogait?A Párbeszéd Magyarországért szerint a Fidesz még mindig korlátozni próbálja az ellenzéki képviselők véleménynyilvánítási jogát. "Elfogadhatatlannak tartjuk! Add tovább, ha szerinted se érdemlünk büntetést azért, mert Orbán Viktort szembesítjük a valósággal! " – írták a Facebookon. Szabó Tímea is felháborodott: "Jávor Bencével összesen 100 ezer forintot kell befizetnünk Kövér László büntetés-kasszájába, amiért ki mertük mondani a véleményünket egy európai országban. Illetve a legviccesebb az, hogy igazából csak Orbán Viktor 2 nappal korábban elhangzott mondatára emlékeztettük a kormányt. Hát már az sem jó, amit Orbán mond? Milyen ország ez? Osszátok meg, ha szerintetek sem lehet büntetni azért, ha valaki kritizálja a kormány munkáját!...

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Ilyen az Orbáni és Kövér féle sajtószabadság.Ez a büntetés az un félelem bére,ami kell a külön repülőre és a rezsi csökkentésre!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.