Szükség esetén az Európai Bírósághoz fordul a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a Tavares-jelentés kapcsán, amennyiben „realizálódnak” a koppenhágai bizottsággal kapcsolatos aggodalmaik és az Európai Parlament (EP) nem tesz kísérletet „az objektivitás helyreállítására”. A civilek pénteken nyílt levélben fordultak Martin Schulzhoz, az EP elnökéhez, amelyben kiemelik: a strasbourgi törvényhozás a Tavares-jelentés elfogadásával „nagyon veszélyes útra tévedt”, és olyan alapvető elveket sértett meg, mint a nemzeti szuverenitás és önrendelkezés, ráadásul megkérdőjelezte a magyar Országgyűlés döntési kompeten-ciáját és legitimitását. Csizmadia László, a CÖF alapítója a Magyar Nemzet megkeresésére elmondta: amennyiben felállítják a koppenhágai bizottságot, és folytatódnak a hazánk elleni támadások, elképzelhető, hogy ősszel újabb békemenetet szerveznek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
Nem nem! igaz amit az a szemèt viki mond! szegèny Mo.hogytudott ilyen rossz emberekkel szòba àllni. nem is èrtem! Csizmadia Làszlò majd O elintèzi a szituaciòt.
"Hazànk elleni tàmadàsok" akkor ez a hukye se èrti, hogy viktor ellen tàmadnak nem Mo.ellen ez is hulye vagy nem akarja megèrteni!
lenhardtibolya
Tavares darázsfészekbe nyúlt ezzel a "jelentéssel" amit - szerintem - a hazaáruló magyar eu-különítmény mondott tollba neki. Gondolom, azóta már felfogta, hogy nem sikerült az akciója, és hazánk elleni támadásként éljük meg a jelentést. Most végképp kiderült, hogy valóban összehordta a szél a szemetet, mivel Bajnaiék vendégeként itt ünnepel az egész társaság Tavaressel és a hahás ifjakkal. Akinek ezután sem világos az összefüggés, annak az IQ-ja nem lehet túl magas...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.