Az első helyen áll Magyarország az Európai Unió országai között az időskorúak relatív jövedelmét tekintve....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Ilyen cikket, grafikonokat én is tudnék kapásból kreálni. Csak a megrendelő mondja meg előre, hogy mit szeretne látni és mennyit fizet érte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
@jancsik68: Igazad van! Fiam, vejem kint dogozik Ausztriában, nem azért mert ki akartak menni. Azért mert két év alatt nem tudtak elhelyezkedni, annak ellenére, hogy állítólag itt a nyugati országrézben több a munkalehetőség. Sajnos ki is akarnak költözni. Elviszik csodálatos unokáimat, de azt mondom, hogy mennyetek gyerekek ott legalább meg tudtok élni.A nyugdíjas nem tud tisztességesen megélni! Vagy eszik na nem egészségesen táplálkozik, mivel arra nincs pénze,vagy befizeti a rezsijét!
szöszmösz
" sok itt a sánta, a nem dolgozó kisgyerek, vesszenek a nyugdíjasok
itt ingyen élni nem lehet" valamelyik punk együttes szatirikus régi száma.
Az ATV-n viszont egy dagadt disznó komolyan nyilatkozott arról, hogy a nyugdíjasok
felzabálják a jővőt és dolgozniuk kellene mind halálig. Ezek szerint nem elég pl.
az a 42 év amit ledolgoztam és keményen fizettem a járulékokat. Mégesem "gondtalan"
az anyagi helyzetem.
tivoli
@szöszmösz: Ha belegondolok, egy mai nyugdíjas végig dolgozta az életét, fizette a járulékot, nevelte gyerekeit a mai nemzedéket, gondoskodott a szüleiről, eltartotta és tartja mai napig a politika vámszedőit. Még ássa meg a saját sírját, feküdjön bele, kaparja magára a földet. Vagy mit akarnak még?
bakegya
@tivoli: hát ezt.Vannak csak magyarok,azok a hegyekkel együtt lakják a medencét,és vannak egyáltalán nem joggal magyarok azok állanóan támadják,aláaknázzák a medencét immár a Tavaress tettestárssal egyetemben.
tivoli
@bakegya: A törzsfőnök meg minden erejével nekik ágyaz, hogy még jobban essék a fekvés a jövőben is. Bárki bármit hisz is, mert ők Isten ajándékai. Nyilvánosan mondta ezt.
kkalman
A jelentés készítője idejöhet, és cserélhet egy átlag nyugdíjassal, akinek a nyugdíjából csak a rezsit kell kifizetni, csak a gyógyszereit kell kiváltani, csak ennie kell néha valamit, és mindennek tetejébe a még itthon levő gyerekeit kell támogatni, hogy azok is túl tudják élni I. potrohos Vitya vezér ámokfutását.
Sok sikert hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.