Több mint 5 ezer hirdetést adtak fel az interneten két hónap alatt. Leggyakrabban fejlesztőket, könyvelőket és mérnököket kerestek. Elvárás volt a 3-5 éves tapasztalat, a diploma és a nyelvvizsga. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. és a CIB Bank volt a legnépszerűbb álláshirdető.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
ha valakinek nincs tapasztalata, ès senki nem veszifel tapasztalatnèlkul, akkor azoknak soselesz munkahelyuk ès soha sem kezdenek el dolgozni, akinek megvan tapasztalata annak meg van munkahelye, bolond lenne otthanyi egy biztosmunkahelyet egy bizonytalanra, tehàt aki olyan embert keres mint a hirdetèsfeladòba, akkor jobb ha felveszik azt is akinek nincs gyakorlata, elobb-utobb neki is kell hogy legyen gyakorlata. Aki most dolgozik, azoknak se volt gyakorlatuk mèg is felvettèk dolgozni abban az idobe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.