A Debreceni Törvényszék megkapta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának levelét, amelyben azt kérik, hogy a bizottság tagjai betekinthessenek a volt titkosszolgálati vezetők perében keletkezett iratokba - tájékoztatta a törvényszék sajtótitkára pénteken az MTI-t.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Ez egy Ludas Matyiba illő téma lehetne: "nem jogerős ítéletében Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt főigazgatóját kémkedésért 2 év 10 hónap börtönre, Szilvásy Györgyöt, a Gyurcsány-kormány volt titokminiszterét felbujtóként elkövetett kémkedésért ugyancsak 2 év 10 hónap börtönre ítélte. Laborc Sándor volt NBH-főigazgató kémkedéssel kapcsolatban, hivatalos személy által elkövetett bűnpártolás miatt egy év - két évre felfüggesztett - börtönbüntetést kapott."
Milyen kémügy lehet az, amely titkosított, és amelyben ilyen szigorú ítélet születik, ha egy mezei, nyílvános bűnügyben min. 3-5 évet sóznak oda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.