Magyarország legismertebb bankára jelentősen csökkentette tulajdonrészét az általa vezetett OTP-ben, és ezzel a nagybank részvényárfolyamát is a mélybe lökte. Csányi Sándor a hivatalos indoklás szerint agrárvállalkozásaiba csoportosítja át a pénzt, ám napvilágot láttak olyan híresztelések is, mely szerint a bankvezér egészségügyi állapotával lehet gond – ezt a bank sajtófőnöke határozottan cáfolta –, vagy esetleg teljesen kivonulna a bankvilágból. A válaszhoz a következő napok tőzsdei történéseivel és a szerdai kormányüléssel kerülhetünk közelebb. A magyar bankvilág legismertebb embere, Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója csütörtök óta jelentős mértékben csökkentette tulajdoni részesedést a közép-kelet-európai régió meghatározó nagybankjában, az OTP-ben. A magyarországi központú, ám zömében külföldiek által birtokolt nagybank pénteken közölte, hogy Csányi előző nap közel 7,8 milliárdnyi OTP-részvénytől szabadult meg, ennek zöme a bankvezér érdekeltségi körébe...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
@Szvetlana: Nekem van gondom ezzel a jóemberrel:
a romániai OTP kedvezőbb feltételekkel dolgozik,
a Nagy-Britanniában kapható Pick szalámi olcsóbb,
mint a magyarországi magyar...:(
Hogy is van ez?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Mikor kezdtek bedőlni a devizahitelek, az OTP készséggel sietett a román ügyfelek segítségére. Itthon annyit nyilatkoztak, hogy Magyarországon nincs ilyen termékük. És pont. Ennyit lehet elvárni egy igazán nemzeti érzelmű csányi-félétől.
silber13
Atyám! Hogy néz ki az a pókhasú vigyorgó a képen!?
sport50
azért nyilatkozhatna ő is,mert így elég zavaros,és árt az országnak!!!a vezér is mondhatna valamit,nem igaz,hogy nem tudja mi lesz!!kész van a döntése már csak várja,hogy az otp vezérkara mentse a menthetőt magának!!!
Naki
Azért a "vezérünknek" szólhatna valaki, hogy ennyi éhes gyerek és felnött között nem igen mutat jól a "nagy pocakjával"!!!
lacika1ö
Én remélem hogy a temetést intézi meg kötelet vásárol az egész Fidesz kormány részére.A legnagyobb tolvaj , még a levegő is kár bele !!!
percsi
Szász úr miért nem hozta fel a figyelmet erre? Csányi a nagybank részvényárfolyamát is a mélybe lökte. Mi lesz szegény bankokkal, ha minden hasonló részvényes kiveszi a pénzét? Ha előre jelzi Szász úr ezt a tragédiát, akkor nem nyúlhatná le Csányi úr a nehéz, megerőltető fizikai munkával megkeresett részvényeit. A banki adósok bezzeg nem vehetik ki a pénzüket, mondhatni csalásból, kényszerből befektetett pénzüket, mert mélybe löknék a bankokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.