Most még csak napi 500 ezer forint körül mozog a legjobb árbevétel, de hamarosan már az olcsó sört is a trafikban vesszük.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ha ez igy van, akkor a csókos trafikosok napi (!) 1 millió HUF bevétel
után kötelesek adót fizetni !!! Mig más a havi (!) 47 ezer után...
Micsoda demokratiKUSS a vagyonelosztás Magyarországon...Még van
pénz a pénzintézetekben,bankokban, a MNB-ban,tehát lehet lopni, rabolni elvtársak !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Veszi a halál...a cigit kénytelen vagyok ott venni de semmi mással nem támogatom ezeket a fideszes majmokat..
qxy
és az a csodálatos ebben, hogy ez mind becsületes pénz kereseti lehetőség.
na ugye hogy meg lehet élni .
Csak jó ember ez a Viktor. Olyan világra való nem ? csak nem erre a világra.
hallgatag
Ha ez igy van, akkor a csókos trafikosok napi (!) 1 millió HUF bevétel
után kötelesek adót fizetni !!! Mig más a havi (!) 47 ezer után...
Micsoda demokratiKUSS a vagyonelosztás Magyarországon...Még van
pénz a pénzintézetekben,bankokban, a MNB-ban,tehát lehet lopni, rabolni elvtársak !!!
qxy
@hallgatag: nem csodálkoznék ha adó kedvezményt vagy adó mentességet kapna egy kettő vagy mind. Hisz sógor koma jó barát , nem?
hallgatag
@qxy: Èn azt mondom, várjuk ki a végét !!!
qxy
@hallgatag: "hirtelen úgy olvastam" gyújtsuk meg a végét" " "
vakvillám
Kérdezem nincsennek becsapva ezek a trafikosok----aggódom!
hallgatag
@vakvillám: Az attól függ, kinek a zsebében landol ez a napi (!) egymilló HUF ...
Mert ugye van 5000 trafik, és van 31 nap...tessék csak elövenni a számológépet ...
Szerény számitás szerint 155 milliárd HUF / hó !!!kurva sok pénz, szerintem elirta az ujságiró...ha ez igy van, lesz dolga a NAV-nak !!!Ès annak a tulajnak, akinek 500 trafikja lett, az havi (!) 15,5 milliárd HUF után fog adózni ???
coyote3
Ez nagyszerű! Remélem a NAV is olvassa és majd figyelembe veszi a bevallásoknál az évi 365 millás bevételt:))))
levarosbukta
Baromság! Napi egymilla bevételhez percenként el kellene adni két doboz cigarettát és még mellé jó pár jégkrémet meg mittoménmit . Ez a cikk arra jó hogy hergelje a jónépet.
vakvillám
@hallgatag: asszem leirtad,,téged meg nem lektorállak:))
human
@levarosbukta: Ha mondjuk egy zenész, vagy érsebész 5 trafikot nyert és előkelő helyen van az üzlet ott elképzelhető ez a forgalom.
hallgatag
@coyote3: Elöbb rájönnek a betörök, a rablók, hogy ott a
nagy pénz a befóliázott ablakok mögött...asztán lehet
majd osztozni...pénzt vagy életet...nem segit a fideszes
párttagsági könyv,vagy lézerjani ismeröse... majd jani kitalálja
hogy minden trafikos tarthat csöre töltött vadászpuskát önvédelmi
célra a trafikban...:)
coyote3
@hallgatag: Tudod igazán az a baj, hogy ezekben a lesötétített kócerájokban alkalmazottak dolgoznak és a rablók, majd velük állnak szemben , nem a tulajjal...
hallgatag
@coyote3: De csak a tulajt szabaditják meg a nehéz pénztöl...:)))))
hallgatag
@human: igen, egy " érsebész " ...az 5 trafik, a soron kivüli mütétek a magánrendelöben, és a hálapénz...igy már érthetö!!!
human
@hallgatag: Ezzzzzaz. Ennél jobb leszokatás a cigiről nem is lehetne. Be sem mernek majd menni az emberek, mert lehet, hogy éppen fegyveres rablás van folyamatban. Milliók fognak leszokni a cigiről :D
Tootsy
@hallgatag: Hat igen, ez megint csak egy zsenialis ujsagiro lehetett,...:o(( Ezek sem irni, sem szamolni, de tenyszeruen tajekoztatni sem tudnak...
Hogy van ertve a NAPI !!! egymillio forintos bevetel? BEVETELKENT vagy TISZTA PROFITKENT, mer az nem mindegy keremszepen! Az elso elkepzelheto , mig a masodik igen erdekes lehet, foleg adozas szempontjabol...Es akkor megint a hallgatagnak van igaza,...:o))
Tootsy
@hallgatag: Hat nem olvastad, hogy MAR VAN AJTONALLO (is) a trafikoknal? O dobta ki a 4 eves gyereket a trafikbol,...

Szoval, napi 1 milla, - a kidoboember napi betevoje,...Mindjart szebb lesz a kep a NAV-nal, nem? Mer a jo trafikos uj munkahelyet hozott letre,...:o))
vakvillám
@Tootsy: Hello Tootsy---hogy vagy látom nyomod:))
Tootsy
@vakvillám: Szia, mar kene mennem aludni, de epp egy szulinapi vacsirol ertem haza, es lehet, hogy picit szokatlan volt szamomra a kesoi vacsi-idopont: most probalom ledolgozni legalabb szellemiekben a magamet,...:o)) Latom, Te is muxol,... :o))
vakvillám
@Tootsy: Aranyos,,elméletben nem lehet feldolgozni a kaját---én tudok gyógymódokat--de messze vagy:))kicsikét rosszalkodjál.és pihenj jól álmodj szépet:)))
Tootsy
@vakvillám: Tudod, ha innek, holnapra nemcsak szabadnapos, hanem masnapos is lehetnek, es akkor a mai esti emesztgetes is egyszerubb lenne, mert a sertessult is jobban oldodik vorosborban, mint szodavizben, hihi,...
vakvillám
@Tootsy: :szerintem pedig már lassan aznapos:)))Bizony,felétek vannak tüzes borok,,lehet,hogy segítene,3xor 2deci-----6xor:))
Tootsy
@vakvillám: Inkabb egy ferencvarosi koktel: Ket resz rum + egy resz rummal, jol osszerazva ( a' la Moldova). Ja, mar feloraja aznapos vagyok...:o((
vakvillám
@Tootsy: látod tündér asse rossz:)))menj már csucsulni:)),vagy nincs ott kézközelbe a kedvesed??:)Őmajd elringat mint pesten a 7.es busz:))
entero
@hallgatag: Azért azt ne felejtsd el, hogy senkinek nem kötelező bagóznia, szóval aki veszi, az maradjon inkább csendben.
entero
@Tootsy: Akkor ez azt jelenti, hogy mégis csak van itt pénz, hiszen bagóra futja bőven. Mindig mondtam én, hogy ez így van...
Tootsy
@entero: Nem hallottal meg arrol, hogy szenvedelyre mindig van penz? Akinek nincs, az szerez, akar eroszakkal is - lasd a drogfuggok hirtelen rablasai csak azert, hogy a kovetkezo adaghoz jussanak...

Csak az nem mindegy, hogy ezeknek a szenvedelybetegeknek mennyi penzuk marad afelett az osszeg felett, amit cigir,piara, drogra koltenek...

Meg Angelina Jolie is drogfuggo volt a draga papajaval egyutt, Lindsay Lohan, Whitney Houston, Amy Winehouse, es meg sorolhatnam reggelig (nekem mar nem sok van hatra hozza...:o)), hogy kik meg,... Nos ezek az emberek olyan gazdagok , hogy ihaj, a leszokasra is dollar-szazezreket koltenek, de a csaladjuknak nem kell az utcara menni keregetni a masnapi betevoert...

Ugye erzed a kulonbseget mondjuk Michael Douglas es Kiss Jozsi hajlektalan cigaretta- es piavasarlasi keszsege kozott?... Szerinted kinek nem kell fejfajosan gondolni a masnapi kenyerre?
entero
@Tootsy: Viszont aki tudja, hogy kevés a pénze, az álljon le a drogokról, és ne a családját büntesse a mocskos szenvedélyeiért.
Tootsy
@entero: Vonatkoztassuk el a penzkoltest a cigitol, piatol, drogtol, maradjunk az egeszseges eletmodnal: remelem, ezellen nincs semmi kifogasod?

Tudosok kimutattak, hogy az afonya (itt blueberry) rendkivul egeszseges az agymukodesre, rengeteg az antioxidans tartalma, tele van vitaminokkal, megelozi az agyverzest is, ha napi 10-15 dekat fogyasztunk belole. (Ezt otthon is lehetett olvasni egy cikkben, a batyam is koveti ezt, jo a magas vernyomasara). Amikor szezonja van itt, egy ilyen kicsi muanyag dobocskara valo blueberry 5-7 dolcsiba kerul, szamold at 200 HUF-val. (1000-1400 HUF/nap/fo), kb. egyenrangu 1 doboz cigivel.

Tehat akkor mi a teendo, ha en magam, a ferjem es a ket gyerekem eletet szeretnem egeszsegesse tenni, mellesleg meg imadjak is az afonyat?
Mivel vallom az egeszseges eletmodot, taplalkozast, hogy sokaig egeszseges maradjak en es a csaladom, akkor en most egy szenvedelybeteg vagyok, es ugy kell nekem, miert akarom a csaladomat is biztonsagosan taplalni? Mert akkor erre minimum napi 4000-5600 forintot AKAROK kolteni. Ez havonta 120 000- 168 000 forint extra kiadast jelent a csaladomnak, es akkor meg egy falat kenyeret sem ettunk, de mindent megtettunk az egeszsegunkert (igaz viszont, hogy nem koltunk annyit orvosra, gyogyszerre, mint egy dohanyzo csalad)..

Akkor most en szenvedelybeteg vagyok-e, es mint ilyet uldozni kell-e es plusz adoztatni is, mert szenvedelyesen vedem a csaladomat (es elegge onzoen ) magamat is?

Kerlek, valaszold ezt meg, mert az afonyat szeretem, itt gond nelkul fogyaszthatom is, de a cigire az Isten se tud raszoktatni...
hallgatag
@entero: Nyugi !!! Én 18 éve nem dohányzom !!!
levarosbukta
@human: Úgy igen, de mindenki egy trafikra gondol.
entero
@Tootsy: Egészségedre, nálunk a gránátalma a sláger, koncentrált formában bármikor kapható, még ha gyümölcs éppen nincs is, és egy üveggel 3300 ft - ba kerül, ez egy heti adag, vagyis 13.200 forint. Nekünk ez így benne van havi 91 ezerbe, viszont a cigi miatti plusz költségek elmaradnak. Térj át te is a gránátalmára, egészségesebb, és több az élettani hatása a fekete áfonyánál, de felőlem azt is fogyaszthatjátok, hiszen az egészség mindennél többet ér. Ne aggódj, az én szememben a szenvedélybetegség egészen mást jelent.
entero
@Tootsy: "vagyis 13.200 ft havonta egy főre" Így akartam írni.
entero
@hallgatag: Azt nagyon jól teszed, főként magad és a családod végett.
dömdödöm
Benzikút feláron árulják a söröket energiaitalokat a nemzeti sz@r trafikokban és ráadásul sikerült egy igazi temetőhangulatú termékhilyányos helyeket összehozni . :-(((((((((((((((
Legalább annyi eszük lehetne hogy bekapcsolnak egy k...va rádiót ami kicsit oldja a nyomasztó hangulatot és a tapintható feszültséget odabent :-(((((((((((((((((((((((((((((((
ranger47
@dömdödöm: Csak várd ki a végét.Valaki mondta és igaznak tartom,hogy a nmdb-k a szenvedélyek halottas háza.
dömdödöm
@ranger47: ja ,majd bemegyünk és ott lesz egy plébános aki lóbálja a tömjént és feladja az utolsó kenetet annak aki 4 mg feletti kátrány tartalmu cigit vásárol :-)
dömdödöm
Az sem lenne rossz ötlet hogy bemész és egy orvos árulja a cigit . Kérek egy doboz marlborót ! Nem ajánlom . Miért ? Rá van írva .nem olvasta ? Majd aztán nekem lesz gondom magával ,maga szerint ez jó szórakozás ? :-))))))))))))))))))))))))))))))))
csa-csa
@entero: biztos egészséges, de sok gondod lehet ha csak a gránátalmára (13.200 ft havonta egy főre") ki tudsz perkálni (ha csak négyen vagytok) 54200 ruppót!
és még nem ettetek, még sehol a rezsi, a többiről nem is beszélve! Jó neked.
miazavalami
@csa-csa: Jó ! Télen a fűtött medence után kapja a rezsicsökkentést...

@entero: Bocsi:-)
entero
@csa-csa: Heten vagyunk, de ezt olvashattad az imént. Egyébként hidd el, elég sok gondom van 5 gyerekkel, meg egy üzemmel, és az ott lévő 200 emberrel...
miazavalami
@entero: Hééééé! Ne dicsekedj! :-)))
entero
@miazavalami: Én aztán nem, csak nem tudom, miért írt 4 főt. Amúgy éppen most szálltam ki egy kicsit, a gyerekek szerintem ma ki sem jönnek belőle. A két legkisebb pedig külön lubickol egy kisebben, amit az idén csináltattam meg direkt nekik.
miazavalami
@entero: te , hogy ezért mit fogsz kapni...:-)
csa-csa
@entero: sajnálom! 5 gyerekkel tényleg sok gond van!
entero
@csa-csa: Az élet nem csak a pénzről szól, persze azért is meg kell dolgozni, az nem jön magától.
ranger47
@miazavalami: A golyószóró lesben áll ám!
ranger47
@miazavalami: Nem neki Teee!Nekem! És már alig várja a ravaszkodást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok