Közel kétezer uniós projekt nyert összesen kétszázmilliárd forint támogatást a Balaton körül az elmúlt három évben – mondta a Fidesz szóvivője pénteken Tihanyban.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vakvillám
sajnos--ezt elhiszem!mert azt ,ha azt mondta volna ---olyan szép és praktikus rekeszizomgyulladást kaptam volna a röhögéstől.Így viszont, vellnesz magán kézbe- kapd be a fszom Seci ott a mólón.
sokanvagyunk
Könnyes szemmel, a boldogságtól ájuldozva olvassák azok, akik - igaz, először és utoljára - anno kék meg piros nyakkendőben látták a Balatont, most meg munka nélkül vagy létminimumon tengődnek az ország valamelyik csücskében.
JAJMÁR
Én például szeretnék ráismerni, és nagyon szeretném, ha a magyar kispénzű emberek is ráismernének, és meg tudnák fizetni legalább a kempingek és a flancos strandok belépőjét. A Balaton mindenkié.
Nakimaga
Remélem,nem jut az Aral tó sorsára,mert arra már rá sem ismerni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.