A Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) 2008-ban felvett hitel előtörlesztése jó üzenet a magyar gazdaságról a világnak és a piacoknak, mert növeli az ország iránti bizalmat - mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője kedden Budapesten. A Fidesz szóvivője sajtótájékoztatóján felidézte: a baloldal 7,5 milliárd eurónyi hitelt hívott le a valutaalaptól, ami mai áron körülbelül 2200 milliárd forint, vagyis "ez az összeg ketyeg a bukott baloldal árcéduláján, ez a Gyurcsány-Bajnai-kormányok szélsőséges gazdaságpolitikájának az ára". Hozzátette, a Gyurcsány-Bajnai-kormány minden egyes hivatalban eltöltött munkanapja milliárdos kárt okozott az országnak. A magyar állam még 2,2 milliárd euróval, körülbelül 700 milliárd forinttal tartozik az IMF-nek, azonban két héten belül az ország előtörleszti ezt az összeget - mondta Selmeczi Gabriella. Kifejtette: 2002-ben az első Orbán-kabinet úgy adta át a kormányzást, hogy csökkenő pályára állította a devizaadósságot, a baloldali kormányok azonban amit...

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@nyanya001: Hát nincs nagy szókincsük, a témát is lecserélhetnék néha..:-)
Yoda69
"7,5 milliárd eurónyi hitelt hívott le a valutaalaptól, ami mai áron körülbelül 2200 milliárd forint"

Nem kellett volna bedonteni a forintot kedves selgeci gabi, es maris jobban allnank.
joopapa
@miazavalami: A szőke démonnak nincs nagy szókincse, meg hát beszélni sem tud pedig az egy szóvivőnél alapvető.
Hellcat
Na szóval legjobb tudásom szerint a fütyisz élte fel ennek a hitelnek a nagyját, a másik meg hogy a forint ti alattatok romlott a legtöbbet és azt se hagyjuk ki, hogy most egy hitelt cseréltek egy még előnytelenebbre pusztán propagandai célokkal...ki is akkor a csúnya és a rossz hm?
miazavalami
@joopapa: Ahhoz ész is kell. Ő csak bemagolja a szövegeket , az se zavarja , hogy évek óta ugyan azt vinnyogja csak más körítéssel...:-)
Dr.luigilongo60
Gabika!

Akkó az ellopott manyupból erre sem tellett, pedig kifutotta volna bőven?!
Akkor meg hová illant el?
Kit kábítasz te húgyagyú szőke ribanc?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.