A rendőrség a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak segítségével szerdán elfogta azt a férfit, aki a gyanú szerint hétfőn fegyverrel kirabolt egy fővárosi dohányboltot - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a honlapján.

A BRFK tájékoztatása szerint a 23 éves gyanúsított hétfőn este bement egy dohányboltba az I. kerületi Batthyány utcában. Az ott tartózkodó alkalmazottat fegyverrel megfenyegette, majd a bevétel átadására kényszerítette. A bűncselekmény során lövés, személyi sérülés nem történt.

A gyanúsított azonosítását követően a nyomozók a TEK munkatársainak segítségével fogták el a férfit a főváros XI. kerületében. A házkutatáskor megtalálták és lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt gáz riasztó fegyvert is.

A budapesti férfi kihallgatásakor beismerő vallomást tett, vele szemben a további eljárást a BRFK rablási osztálya folytatja le. A rendőrség indítványozta a férfi előzetes letartóztatásba vételét.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Ez kb olyan megrendezett dolog mint amikor az Orbán a márciusi havazásban felvette azokat a románokat vagy kiket az autójába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
Vajon mert kapta a TEK a méregdrága felszerelést, kommandós-ruhát, nehézfegyvereket, amikor ilyen " elfogáson " egy vászonnadrágban, kockás rövidújju ingben és edzöcipöben
van akcióban ??? Ez az új nyári egyenruhájuk ???
palika
Elfogták a lófaszt!! Kamu az egész!!!
Hellcat
@Hehe: " Most pofázzá jóskagyerek!!!" :D:D:D
Brother Louie
@hallgatag: Nincs igazad. Januárban elfogtak két körözött embert, tavaly megfékeztek egy részeget vidéken és elindultak Szíriába is túszt szabadítani.

Két magyart aki annak ellenére volt ott, hogy megkértek mindenkit: hagyja el az országot. Meg akikről azóta sem tudni mit kerestek ott, volt belügyi dolgozók létükre.

Ha nem volna TEK, azt a 20 milliárd forintot stadionra költenék ugye tudod? Nem a többi tízezerre akik éveken át ellátták ugyan ezt a feladatot.
palika
a TEK mire lesz majd jó...?? na ne tudjátok meg...
hallgatag
@Brother Louie: Jól átlátsz a szitán Te is...
én is, meg mindenki, aki nem hülye !!!Csak egy szinház...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.