Tízmilliókba kerül a biztosítás. A szakemberek szerint a feladat nem tér el más programok, akár egy Orbán–Putyin találkozóval kapcsolatos személyi védelmi teendők ellátásától. Ezért a szokásos biztosítási teendők alapján több szintű beléptetésre lehet számítani, de a meghívottak fémdetektoros ellenőrzésétől valószínűleg eltekintenek – jegyezték meg. A külső körös TEK-esek a megérkezéskor várják a vendégeket: meghívójukat elkérik, ellenőrzik, hogy szerepelnek-e a vendéglistán, és útba igazítják őket, hogy hol parkolhatnak le autójukkal. A második, a belső beléptetés, közvetlenül a templomnál és a tanyán lesz. A bulin is ott sasolnak majd a testőrök, de persze táncolni nem fognak. A terrorelhárítók nem hagyják ki a felszolgált ételek bevizsgálását sem. Az előkóstolók kora azonban már rég lejárt, mintavétel alapján egy készülék segítségével nézik meg, hogy a menü bármelyik fogásában található-e olyan mérgező anyag, amely rosszullétet okozhat. Ha ez bekövetkezne, akkor a készenlétben álló...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Kurvasokba kerül nekünk ez a himsoviniszta hinta pista,hátméga csapata.Ki volt az a marha aki erre szavaazott?!TEK-tónikus leégés ez a nemzetnek,aki a gazdasági válság idején ilyen dilimozit merészel rendezni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Csodapók: Logikus a következtetésed.
dr. prédikátor
Remélem a királyi TV helyszíni tudósítást ad a bazi nagy roma lagziról!!!
Csodapók
@dr. prédikátor: ...az ATV biztosan "persona non grata"...
bakegya
Tisztázandó:ez a bazi nagy lagzi Kölcsön vagy Hitel.Állambácsi nem jótétlélek.
Kicsoda nekem vagy másnak ez a nő akit ráadásul egy meglovasított tanya tulajdonosa vezet oltár elé.
Tehát hitelről szó sem lehet!-hitelezők elhajtva.
Akkor költsön?-ne költsön,vagy adakozzon pontosabban az aki 800 milliót kaszált felcsuton úgy se tudja elkölteni-sírja ki a házibankártól a földbirtokos flört -lédy.Nekem legalább is nincs több tartalékom a gyerekeim tandíja igen sokba kerül,nem akarom eltartani azt is akit más csinált!Főleg nem az olyan nagykutyafaxájét mint ez a hiteltelen kommunista gróf.
pacsni
@Levendula: a Feri lànyàra nem kellett vigyàzni, mert o màskèp lett nevelve.
bencemacska
@soljanka: De a Ráhel az Orbán lánya, akkor a húgai is Orbán lányai!!!

Putyinnak hány lány van: fogalmam sincs. Gyurcsány lánya nem készül az esküvőjére!

Akkor ki beszél mellé?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.