Két százalékkal előzi meg a Jobbik a Fidesz–KDNP-t az egyetemisták körében végzett népszerűségi kutatásban. A fővárosban az Együtt 2014-PM a legnépszerűbb párt. A kutatás szerint összességében a hallgatók 60 százaléka tekinthető pártválasztónak, 40 százalék preferenciái ismeretlenek. Az eredmények szerint 2012 után ismét a Jobbik a legnépszerűbb politikai párt 17 százalékkal, második a Fidesz–KDNP 15 százalékkal. Tavaly még a Lehet Más a Politika volt a második, bő egy év alatt a teljes hallgatói népességben 10 százalékpontot csökkent a támogatottsága, és jelenleg már csak a negyedik legnépszerűbb erő, 8 százalékkal. Harmadik helyre az újonnan alakult Együtt 2014-PM került, a nappali tagozatos hallgatók 13,7 százalékát tudhatja maga mögött. Jelenleg az MSZP a teljes hallgatói népességen belül 3, a Demokratikus Koalíció 1 százalékon szerepel. Érdekes adat, hogy a hallgatók 6 százaléka szerint a mai magyarországi helyzet annyira rossz, hogy azonnali diktatúra bevezetése lenne a megoldás.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@scandináv: "A hallgatók 6 százaléka szerint a mai magyarországi helyzet annyira rossz, hogy azonnali diktatúra bevezetése lenne a megoldás."

Jövőre szavazzanak megint a csúti mágusra, és az óhajuk teljesül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@JAJMÁR: Europán kívül , az EU-n kívül nincs más út jelenleg , ezt nem képesek sokan felfogni , lehet kűzdeni a jogainkért és szuverenításunkért ( már ha veszélyezteti is valami vagy valakik amit kétlek ) de nagyon nem mind1 hogyan , mi áron és az pedig végképp nem mind1 hogy mi lesz a vége ! szerintem .
Dr. Felipe
"Azonnali diktatúra kell" -mondják és állítólag belőlük lesz a jövő értelmisége. Mondjuk ez a tanáraik szégyene is hogy nem tanították meg őket még gondolkodni sem.
JAJMÁR
@dömdödöm: Remélem még sokan így gondolják.
Dr. Felipe
Diktatúrát akarnak a marhák oszt majd sírnak ha a csuti lehúzza a vasfüggönyt. Akkor majd csak az aknazáron keresztül tudnak leruccanni Horvátországba.
nehogymá
@Dr. Felipe: tényleg nem tanul a magyar..az elsö világháború utáni állapotok iránt érzett nosztalgia a kormány részröl erösen érzik.az akkori értelmiség is meghülyült.a koldus szám majdnem stimmel,nagyon sokan hagyták el az országot,a tekintetes urak is megjöttek és mindenkit utálunk hibáztatunk csak ne kelljen semmit csinálni ami kényelmetlen lehet.
Gyuri Géderről
Nem árt, ha a jobbik kerül hatalomra, a rájuk szavazok is olyan nevet veszek fel, amely megfelel a jobbik elvárásainak. Mert ellenkező esetben, könnyen a nem magyarok táborába találják magukat, más álltaluk nemkívánatos elemekkel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.