Orbán Viktor miniszterelnök utasítására rendkívüli vizsgálat kezdődött a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban történt koraszülött-halálesetek miatt. Szócska Miklós egészségügyi államtitkár a helyszínen nyilatkozva elmondta: több aggodalomra okot adó hipotézisük is van, ezért mindenre kiterjedő ellenőrzéseket végeznek. A szintén kormányfői utasításra felmentett Csiba Gábor főigazgató közben azt nyilatkozta: ő is kérte volna felfüggesztését a vizsgálat idejére.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
Na kérem!!Beérni látszik a kontárkormány,egészségügyet hazavágó kirablása!Most bűnbak kell de nagyon sürgősen!
Levendula
Ebben az esetben meg kell védenem az orvosokat.
Hogyha nem "...igen kis súlyú, nem kellően fejlett..." csecsemőkről lett volna szó, akkor bizonyára életképesek lettek volna.
Igenis a 9 hónapra született babák között a csecsemőhalandóság szinte a nullával egyenlő, de nem lehet csodát várni a pár hónapra született 1 kg-os koraszülöttek esetében.
Szomorú, hogy egyre több a koraszülött, de talán nem az orvosok a hibásak a terhes nők felelőtlen, magzatukra ártalmas életvitele miatt...
coyote3
Nem értem ehhez miért kell egy skizofrén egyed utasítása! Egy ilyen esetben a vizsgálatnak magától értetődőnek kellene lennie...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.