Kikerült a levelezés. Török Zsolt szóvivő, az MSZP ifjúsági tagozatának elnökhelyettese, és a józsefvárosi alelnök is ad utasításokat, tanácsokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Minden elöttem szólóval egyetértek. De miért is baj ez, ha a hatalmat bitorló hazugok ugyanezt csinálják, csak jóval több médiával???
Brother Louie
@coyote3: Na most gondold el azt mikor Orbán Viktort hátbadobták paradicsommal Erdélyben, a Magyar Televízió szerint aznap nem nőtt paradicsom sehol a Földön.
GeoCravker
@Brother Louie: Inkább ez a baj. A tényszerű tájékoztatás is kiszorul a királyi médiából. S amikor valaki a tényeket ismerteti, az már baloldali összeesküvés a Fidesz-nek. Holott megtehetnék, hogy közlik a tényeket, mint az ellenzék, aztán kommentálják, mint párt. Mondjuk a közpénzből fizetett médiűnál ezt arányosan kellene. De ugyebár akkor nem Fidesz-ügyvéd kellene a média6óságba.
Hellcat
HÚHA találtak valamit amit a szocik ellátnak "tanáccsal"??? AZONNAL LIKVIDÁLNI...már készül a cikk az MNO ba hogy mekkora szarházi dolog ez az Egyenlítő blog.
csikknorisz
Ez kb. olyan hír, mintha azt írnák, hogy kiderült: az alma nem a bolt polcán terem. Aztán jól meglepődik mindenki rajta. Eddig is nyilvánvaló volt, hogy emeszpés blog, a stop.hu meg emeszpés portál. Hát aztán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.