Hétfőn még kánikula várható, de estétől már záporokra, zivatarokra és viharos szélre is készülni kell. A hét folyamán többfelé erős lesz a légmozgás, és csapadék is várható, de sokfelé még így is 30 körül alakulnak a nappali maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzéséből.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@JAJMÁR: Ha nem is huszadikán, de tényleg nagyon kellene már.
Január
@miazavalami: Csak locsolással lehet valamit segíteni legalább addig míg beérik az a kevés termés ami van. ... és a jövőben ültethetjük a szárazabb klímát elviselni tudó növényeket, ha nem csak vetni, hanem aratni is szeretnénk.
miazavalami
@Január: Na igen. De hogy locsolsz fákat?
A meggyes már nem nagyon bírja. Itt ez a harmadik száraz nyár. Az idén jó két három héttel hamarabb beérett , mint szokott. Aztán pedig rohadt le az egész. Szinte két nap alatt le szedtük .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.