Helyes, hogy a kormány hozzányúlt a közoktatási rendszerhez, de ahogyan hozzányúlt, az helytelen, mert túl sok mindent államosított - mondta Pokorni Zoltán, az Országgyűlés oktatási, tudományos és kutatási bizottságának fideszes elnöke csütörtökön Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Szvetlana: Pokorni sorsa már az elejétől meg van pecsételve. Orbánnal kölcsönösen utálják egymást, mint a varjú a rohadt tököt, és okkal, mindketten tudják ugyanis, hogy Pokorni az intelligensebb, és mindketten tudják, hogy ennek ellenére amíg ovi a főnök, addig Pokorninak fű ezen a réten nem terem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@Brother Louie: Akkor most megkönnyebbültem, hogy más is így látja.
Brother Louie
@Szvetlana: Mindenki tudja, hogy Pokorni élete az oktatás függetlenül a politikai nézeteitől. Furcsa, hogy nem hagyta ott őket már rég mint Fodor Gábor.
gibgab
És mit csinál, mint az Országgyűlés oktatási, tudományos és kutatási bizottságának fideszes elnöke???
Szerintem semmit.
Szvetlana
@gibgab: 21.41 Itt is, mint mindenhol érvényesül az orbáni elvárás. Mindent az ő zsarnoki személye irányít. Csakis az az elv érvényesülhet, amit az Orbán és a sleppje akar. De hiszen tudod te ezt. Nem támadhatja nyíltan a Rózsikát, mert ő a hithű pártkatona.
Pokorni most egy tanévnyitón azt mondta, hogy szükséges az átalakítás, de nem így. Ez már egy bírálat.
kkalman
Pokorni talán az egyetlen fideszes, aki kilóg a sorból a sok IQ bajnok közül.
Vajon meddig bírja köztük?
gibgab
@Szvetlana: Ez a bírálat nagyon gyenge. Jóllehet el tudom képzelni, hogy Pokorni egyedül maradt. A sok mameluk-hogy finoman fogalmazzak-közül egy se állt mellé. Nem csodálom, hogy ki akar szállni ebből az egész cirkuszból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.