Boldog István fideszes országgyűlési képviselő, Jász-Nagykun-Szolnok megye "útügyi biztosa" újabb terheket rakna a fuvarozókra és a magyar családokra - állítja Szekeres Imre. Az MSZP gazdaságpolitikai kabinetvezetője szerint a kormánypárti képviselő az ország teljes közúthálózatán útdíjat fizettetne a fuvarozókkal.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Hellcat: Így igaz az ilyen házakra még a biztosító sem akkar fizetni csak akkor ha nagyon magas díjat fizetnek.
Nakimaga
"útdíjat fizettetne a fuvarozókkal"
--szerinte az eddig fizetendő,csak hálapénz ?
szaboria1
Sajnos azzal, hogy fizetni kell nem kis összeget. Arra kényszerültek a fuvarozók, hogy a nem fizetős utakat választják aminek az a következménye, hogy azok nagyon gyorsan tönkre is mennek. Csak meg kell nézni azokat az utakat amiket az M5-ös miatt elkerülnek.
Hellcat
Nem elég az ami a benzinben van meg még ez az e-útdíj is?
@szaboria1: Nagyon nagyon igaz! 82-es főút mellett lakom és eddig is viszonylag nagy volt a kamion forgalom rajta, de most ez még megduplázódott körülbelül, hála ennek az e-útszarságnak azaz a fütyisznek. Elkerülő utak nincsenek a kisebb településeken, az út hamar tönkremegy, utána pedig az út melletti házak rázkódnak majd szét. Ismét egy dolog amit a fütyisznek köszönhetünk. Persze ismerek, olyan embert aki út mellett lakik, szidja a kamion forgalmat, de véletlenül sem a fütyisz a hibás...a KPM az oka mert nincs elkerülő út...
szaboria1
@Hellcat: Így igaz az ilyen házakra még a biztosító sem akkar fizetni csak akkor ha nagyon magas díjat fizetnek.
sheriff
2014-ben a fidesz farkán fog egyet csavarni a kirabolt ország 5millió koldusa.
kkalman
Fityiszéknek a nyakukon kellene egyet csavarni külön-külön, vagy egyszerre, vagy mindegy, de jó erősen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.