Az MSZP szerint a kormány folyamatosan hazudik a munkanélküliségi adatokról, "a hatalom birtokosai" pedig nem keresnek megoldásokat a fiatalok ijesztő mértékű elvándorlására.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Persze,hogy nem keresnek erre megoldást,mert a náluk okosabb réteg hagyja el az országot,akik egyébként,ha itthon maradnának nem lehetne az orruknál fogva vezetni és minden maszlagot nekik beadni !
Manhattan
Stadionépítések helyett a rászorulókat támogassa a kormány.
Hende Csaba bejelentette, hogy Szombathely is stadiont kap, meg futsalpályát, mintegy 10 milliárd forintért, pedig a vasi megyeszékhelynek van futballpályája. Nem értem, mi szükség van erre a luxuskiadásra. Épül a Fradi-pálya, a debreceni és a vezér óhajának megfelelően a felcsúti is. A magyar adófizetők eddig is több mint százmilliárd forintjába került, és még fog is, mert a fenntartás sem üzleti alapon van megoldva, hanem személyes hóbort alapján. A Szombathelyit 5 éve újították fel!!! Tényleg ez a legfontosabb?
Eközben 4,5 millió szegény él Magyarországon és a leszakadás folyamatos.
Ugyanezt a pénzt költhették volna a műtéti várólisták rövidítésére, szegény gyerekek iskolai ösztöndíjára, egyetemi férőhelyek bővítésére, vállalkozásfejlesztésre, egészségügyi béremelésre, a romák felzárkóztatására - és a sor hosszan folytatható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.