A miniszterelnök szerint nem szabad eleve lefutottnak tekinteni a jövő évi választást, különösen nem a Fidesz támogatóinak, mert akkor úgy jár a jelenlegi kormányoldal, mint 2002-ben.

Orbán Viktor ezt pénteken mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, úgy fogalmazva a választás előtti politikai versengésről, hogy "a ringben bármi megtörténhet".

Ha a kormánypártok szavazói eleve lefutottnak tekintik a választást, és otthon maradnak, "úgy járunk, mint 2002-ben, és megint jön az a nyolc cudar év, amit elszenvedtünk 2002 és 2010 között" - mondta a pártelnök-miniszterelnök, aki ezért mindenkit arra kért - különösen azokat, akik támogatják az elmúlt három év változásait -, hogy álljon ki Magyarország mellett.

Szólt arról is, hogy személyi kérdésekkel a visegrádi Fidesz-KDNP-frakcióülés nem foglalkozott, a választókerületek vezetőinek kérdése pedig "még előttünk van".

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Reméljük, hogy nem maradnak otthon, hanem elmennek és az ellenékre szavaznak, azok, akiknek már tele van a tö...k a Fidesszel !!!és jöhet a megváltás !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Azok biztos nem fognak otthon maradni, akiket sikerült 2010-ben bepaliznotok.
Dr. Felipe
Biztosíthatom zorbánc elvtársat hogy az a sok sok ember akiket át tetszettek verni mind el fognak menni szavazni. Ja és bukott maffiajobboldal.
lajospapa
Oda se neki! Csak arra kell vigyázni, hogy elég levelet feladjanak külhonban! Azt meg majd összeszedi néhány lelkes aktivista. Még a hóttaktól is...
bencemacska
@silber13: Annál nagyobb lesz, hisz akkor még TEK-je se volt!!!
valakiaki
Tévedsz vajda, sokkal rosszabbul jártok!
bencemacska
@sheriff: Legyen igazad! Irigylem az optimizmusod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.