Érdekes nyílt levelet intézett Orbán Viktorhoz Bihal Dávid. Az Éhségmenetben is résztvevő fiatalember gyakorlatilag feleségül kérte a miniszterelnök lányát, Orbán Sárát. Az ironikusan fogalmazó Bihal ettől a frigytől a budapesti úthálózat felújítását várja. A nyílt levél a Facebookon jelent meg, de a szerző hozzánk is eljuttatta, mi pedig nem bírtuk ki, hogy ne közöljük. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Mint elkötelezett budapesti, ezúton szeretném engedélyét kérni, hogy Sára lányának udvarolhassak, és amennyiben menyegzőre kerülne sor, az Budapesten történjen. Szeretném, ha a násznép átvonulna a „Nagykörúton”, a Hungária körúton, valamint a Thököly úton, és ha nem probléma, érintsünk pár külvárosi kerületet is. Házassági szerződésben rögzítem, hogy Sára lányát nem fogom Fidesz-ellenes tüntetésekre elhívni. Ui.: Sajnos templomi esküvőnk nem lehet, mert nem vagyok megkeresztelve. Hogy miért, azt az Ön fantáziájára bízom.

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@varirmag: Ha nem közpénzből menne a rongyrázás, a kutyát sem érdekelné!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Turbó Pasi
Dávidka is bunkó ! Kérje feleségül inkább Göncz Kingát ! :-D
Turbó Pasi
@Mobil123: Te inkább olvasgass Story újságot, csaje! Az a te szinted! :-D

Orbán lányaival meg ne foglalkozz, mert nagyon bunkó dolog belekeverni őket
abba , hogy az apjuk mit tesz, vagy nem tesz! Semmi közük hozzá. :-)
pacsni
@bencemacska: nekunk nics semmi csekèlysèg egy kis jobb megèlhetèsre, pedig gurizunk mint a nègerek?(fillèrekèrt) mièrt kell nekunk megèrtèssel lenni a lànyàval kapcsolatban? Ha az apjànak nincs esze (ami nincs) a lànya màr nagykoru valamit csak èszrevette, hogy az apja nem ugy irànyitja az orszàgot ahogy kell, mièrt nem ad valami tanàcsot? (mert az ingyen lenne) a lànyànak is annyi eszevan mint az apjànak. a règi kozmondàs azt mondja "elobb nèzd meg az apjàt aztàn vedd el a lànyàt!
pacsni
@Turbó Pasi: mièrt vagyok tahò? nemhiszem hogy valami rosszat mondtam volna!, de èn nem èrzem magam tahònak, de ha nemtudsz csak sèrtegetni akkor nem kell vàlaszolnod, a vèlemènyem az ugy is az marad amit irtam , ezen mèg a te viktor ISTENED se fogja megvàltoztatni a vèlemènyem mèg akkor se ha elvesztenèm a munkahelyem
Mobil123
@Turbó Pasi: Miért te írsz abban az újságban??? És engem ne "csajez" ha megkérhetnélek!!
Nem hinném hogy bármi bántót írtam a vezíred lányairól hogy egyáltalán beszólj, és pláne 1 hónap elteltével.
silber13
@Turbó Pasi: A csaholó társaid és a kocsmázó haverjaidnál megengedett a stílusodra jellemző hangvétel, de nem itt! Jobban tennéd, ha máshol szűkölnél a boldogságtól, ha agyament vezíred nevét hallod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.