„Egy tüdőlövéssel ért fel. Én még egy hét után is vért köhögök föl ilyenkor” – így fogadta Orbán Viktor, hogy egy alacsonyabban jegyzett montenegrói csapat az első körben kiverte a Videotont az Európa Ligából. A miniszterelnök Waterloohoz hasonlította a hírt. Amiből jól látszik, hogy nem csupán Napóleonnak volt gyenge pontja, neki is van – a foci. Magyarország sorsa másként alakul, ha Orbán Viktor a labdarúgást választja. Fiatal korában azonban képesnek bizonyult arra, hogy felismerje korlátait. Tudta, hogy nem elég tehetséges. „Ügyes gyerek” – emlékezete szerint ez volt a legnagyobb dicséret, amit focistaként kapott. A gimnázium elvégzése után így is azzal a gondolattal kacérkodott, hogy marad a Székesfehérvári MÁV Előre játékosa, mellette pedig a járműjavítóban dolgozik félállásban. Apja hatására végül az egyetemen folytatta („győzött a józan ész, vagyis az apám”). De még évtizedekkel később is érzékeltette, hogy a politikai életben elért sikereit, ha tehetné, elcserélné a...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Istenkem, hogy AKKOR miert nem mondott ellent az apjanak, es miert ment el tovabbtanulni?...:o)) A fene a NEM-lazado tipusat az ilyennek!,...:o))
scandináv
"Magyarország sorsa másként alakul, ha Orbán Viktor a labdarúgást választja"...az biztos...
Tootsy
Istenkem, hogy AKKOR miert nem mondott ellent az apjanak, es miert ment el tovabbtanulni?...:o)) A fene a NEM-lazado tipusat az ilyennek!,...:o))
scandináv
"A fél életemet egyetlen válogatottságért odaadtam volna!”... ő lett volna a csodacsatár...mi meg fociban világbajnokok :D
Dr. Felipe
Mészáros alkirály már akkor is ott sündörgött zorbánc alfele körül.
mariaberta
Szóljon belőle az igazság, szurkolok őfőméltóságos úrnak, legyen egyszer igaza
gala2cse
Mennyivel jobb lenne a világ, ha a múlt és jelen politikusai a hobbijuknak éltek volna. Volt olyan, aki festeni szeretett, de nem volt elég tehetséges és felégette a fél világot. Van olyan, aki focizni szeret, de nem elég tehetséges és nyomorba döntötte a magyarságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.