A Fidesz szerint a szocialisták sorozatos megszorításai miatt ment el a kedve sokaknak a gyermekvállalástól és az országtól is. A párt így reagált szerdán az MSZP elnökségének tagja, Bangóné Borbély Ildikó által elmondottakra, aki szerint az Orbán-kormány impotens gazdaság-, oktatás- és családpolitikája vezet a fiatalok tömeges külföldre vándorlásához és a születésszám csökkenéséhez. A Fidesz erre válaszul írt közleményében úgy fogalmazott: a bukott baloldal az elszegényedést kínálta a gyermeket nevelőknek, az otthonra vágyóknak és az itthon maradóknak. A nagyobbik kormánypárt szerint a Gyurcsány-Bajnai-kormány megduplázta a munkanélküliséget, devizacsapdába taszította a családokat, eltörölte a családi adókedvezményt, eltörölte a hároméves gyest, emelte az adókat, csökkentette a fizetéseket, emelte a rezsit. "Amikor a szocialisták a gyermekekre, az anyákra irányították a politikájukat, az mindig zsebbe vágott" - fogalmaztak.

Forrás: profitline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Pedig mintha a vezír azt találta mondani hogy a gyerekeknek megint kedvük van megszületni.
igazszó
A demográfiai csúcs a Kádár rendszerben volt . A rendszerváltás után csúszik le a szaporulat Most meg a végét járja !Ki akar egy ilyen országba ilyen körülményekre gyerekeket szülni.? Szüljenek a gazdagok akik milliókat keresnek és földbirtokokat halmoznak fel Mint az Orbán lánya csak szülni fog mint egy tojógép mert valakikre rá kell íratni a lopott holmit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.