Úgy tűnik, nincs esély arra, hogy megtudjuk, kik voltak a botrányos pécsi buszvásárlás valódi haszonélvezői, még akkor sem, ha az ügyet újratárgyalja a bíróság. Pécsett továbbra is sok találgatásra ad okot a városnak csaknem egymilliárd forint kárt okozó buszvásárlás büntetőügyében hozott másodfokú ítélet. Az önkormányzat közlekedési cége – mint arról többször írtunk –, a Tüke Zrt. 2015-ben megvásárolt 115 használt Volvo-buszt 3,5 milliárd forintért, ám ez a flottát és még 8 buszt pár hónappal korábban 2,8 milliárdért kínálta a városnak a Volvo hollandiai cége. Az ár azért szökött ennyire fel, mert titokzatos módon belépett az üzletbe a holland Bus and Coach cég, és megdrágította a flottát.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Business as usual nem kis csavarral

az ügy több szempontból is jellemző a mai matyar rögvalóságra

A nepszava.hu „Bánki Erik nem mond igazat – üzeni a bíróság hallgatása” címmel számol be a pécsi „Volvo-per” néven elhíresült NERT villantásokról.
A cikk beszámol arról is, hogy a szakértők szerint bár nincs „akadálya a per során hangsúlyt nem kapó bizonyítékok átgondolása után kiterjeszteni újabb személyekre a nyomozást, de ők valamennyien azt felelték: erre van mód, ám teljes mértékben kizártnak tartották, hogy ez meg is történne”.
Amit a cikk így összegez: „”Ha ez a prognózis valósul meg, akkor hiába indul újra az eljárás, megint csak az eddigi vádlottakról dönthet a bíróság. Vagyis a TÁSKAHORDÓK-ról!
Nos itten álljunk meg! Ugye tetszenek tudni ki a matyar közélet ikonikus táskahordozója? Aki a közismerten gátlástalan (ez akkoriban még nem volt mindennapos, legalább is nem tudtunk róla) szélhámos vásárhelyi polgi mellett pallérozódott!! =))
Pusztai
"Úgy tűnik, nincs esély arra, hogy megtudjuk, kik voltak a botrányos pécsi buszvásárlás valódi haszonélvezői, még akkor sem, ha az ügyet újratárgyalja a bíróság."
...
Tessék mondani!
A prüsszeli pénzek visszatartásának oka között nem szerepel a bíróságok rendbe rakása???
Ja DE IGEN!
Akkor van kérdés???
kereső
@Pusztai: Van. Megtörtént az "igazságügy reformja", ennek cimén utalt az EB 10mrd. eurot a magyar kormánynak/orbánnak, még tavaly. Az ügyről meg csak annyit, ha megfeszül az ellenzéki önkormányzat, és a független pécsi ügyvéd társadalom , akik felgöngyölitették az ügyet, és megtették a feljelentést, ha a biróság érdemben!!! nem is foglakozik az üggyel...majd csak elévül, és a fideSS nagyvadjai ismét csak megússzák. Igazságszolgáltatás függetlensége óh!!
balos
@Pusztai: Kellene oda is varrni ilyen V.A.R. visszajátszó bírákat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.