Októberig száz helyszínen tartanak fórumokat a Fidesz vezető politikusai annak a 2,5 millió embernek, akik aláírásukkal támogatták a rezsicsökkentést - írja az Index.

A Fidesz vasárnap indított országjáró rendezvénysorozatot, a két említett esemény már ennek volt az állomása. Az országjárást a „Magyarország nem hagyja magát! Védjük meg a rezsicsökkentést!" címmel hirdette meg a kormánypárt. A Fidesz vasárnapi közleménye szerint a rendezvényeken a rezsicsökkentés támogatói találkozhatnak fideszes politikusokkal.

Az országjárás keretében a Fidesz októberig több mint száz helyszínen szervez fórumokat - írta az Indexnek a kormánypárt sajtóosztálya. A rendezvényekre név szerinti meghívót kapott az a 2,5 millió ember, aki korábban aláírásával támogatta a rezsicsökkentést. A meghívókat szeptember elején kezdték kipostázni a párt aktivistái. Az akció 10 millió forintba került, ennek költségeit a Fidesz állta, írja az Index.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@Pisti271: Majd ratyi fülöp újraszámolja és meg lesz a terv.
magyarbakancs
Az emelkedő gyógyszer árakról senki nem beszél.
csikknorisz
Tegnapelőtt 2,2 millióról volt szó, azóta aláírták még háromszázezren?
coyote3
Lesz akit biztos nem találnak meg ...:)))))))))))))))))))))
taglo
hogy dögöljetek meg a fórumotokon, tetves simlis bagázs, most kaptam a gáz számlát ,33 köbméterre ,6603-ft = 200ft /1 köbméter ! A ,,csökentés előtt ,150-140 volt ,a multhónapban 180-ra -jelenleg pedig 200ft-ra ,,CSÖKKENT " ! Hazudós, jellemtelen TETVEK !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.