Tizenöt bankfiókot bezár, és több tucat embert elküld az UniCredit Bank. A nagyarányú költségcsökkenés hátterében az áll, hogy ezzel párhuzamosan a bank visszavonja a pénzügyi tranzakciós illeték pótlólagos befizetési tételének az ügyfelekre való áthárítását. Patai Mihály vezérigazgató érzékeltette, hogy nagyon sok kritikát kaptak az ügyfelektől a 208 százalékos befizetési tétel áthárítása miatt - és számukra az ügyfelek a legfontosabbbak. A nyereség harmadát, 6,8 milliárdot kell az Unicreditnek pótlólagosan befizetnie a 208 százalékos egyszeri befizetési tétel miatt. Ez a legmagasabb a versenytársak közül. – mondta Patai Mihály, az UniCredit Bank vezetője a pénzintézet csütörtöki sajtótájékoztatóján, ahol elmondta, hogy néhány héttel ezelőtt olyan döntést hoztak, hogy ezt az összeget áthárítják az ügyfelekre. De mivel a vállalatoktól és más ügyfelektől nagyon komoly kritikát kaptak, ezért úgy határoztak, hogy ezt a döntést visszavonják. "Amikor az ember a realitásokkal...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
Ez sem tartott sokáig:

www.miniszterelnok.hu/cikk/orban_viktor_az_unicredit_bankcsoport

Federico Ghizzoni az M1 Híradónak elmondta, hogy az UniCredit jónak ítéli meg a magyar gazdaság kilátásait, és hosszú távra tervezi magyarországi jelenlétét.

Három hónapja még itt vigyorogtak egymás képébe. Röhejes az egész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.