Európa kijön a recesszióból, és ez a térség is gyorsabban fejlődik, mint Magyarország, tehát a leszakadás folytatódik - mondta Vértes András a GKI elnöke az Egyenes beszédben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SwordFish
@szaboria1: Az EU régóta nem mond semmit. Mondjuk ha mondana se érne sokat. Barrosó szava annyit se ér, mint a kutyaszar az úton. :-D
szaboria1
@SwordFish: Nagy tévedésben vagy Varga is érzi, hogy ingatag a költségvetés, csak bizakodik jóváhagyja az Eu a módisítást.
coyote3
@SwordFish: Meg kellett volna nézned a Vértessel készült riportot. Egyébként olvastad te azt a programot? és a zsírdisznó választási programját? :)))))))))
SwordFish
@coyote3: Tudtommal a disznók nem tudnak választási programot írni! >:-) Én a Fidesz választási programját támogattam! :-)
coyote3
@SwordFish: Hát cimbora ezt benézted.! :))))))) Ugyanis a fideszesek szerint sem volt választási programjuk :)))))))))))))) Mit is támogattál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.