Gyurcsány Ferenc meggyőződése szerint stabil tagja lesz a következő Országgyűlésnek a Demokratikus Koalíció (DK). A pártelnök Tiszaújvárosban kedden azt mondta, hogy nagyon csodálkozna, ha nem lenne legalább 7-10 százalékos támogatottságuk.

A volt miniszterelnök kedden kezdte meg országjáró körútját, ennek volt első állomása a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város, ahol egy szálloda konferenciatermében több mint százan várták, miközben az épület előtt néhányan táblákkal kezükben demonstráltak a baloldal ellen.

A rendezvény előtt Gyurcsány Ferenc újságíróknak is nyilatkozott. Az MTI-nek azt mondta: a különböző közvéleménykutatók legutóbbi mérései legalább öt százalékot mutattak a DK-nak, mindezt annak ellenére, hogy "személye sokak szemében ellentmondásos".

A DK elnöke úgy fogalmazott: a mai Magyarország legfőbb problémája Orbán Viktor.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@rokker33: Tanulj meg magyarul, azután szóba állnak veled a "beszámíthatatlan" nyugdíjasok, akik felneveltek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gemüs52
@rokker33: Mondj egyet olyant akiért minden félelem nélkül leteszed a voksod !
bencemacska
Szerintem bármelyik politikusra nem lehet nagyobb átkot mondani: "legyen olyan ellenzéked, mint Gyurcsánynak" volt!
percsi
@rokker33: Bajnai sem jobb! Az öszödi beszéddel, mely őszinte volt, fegyverezte le orbán. Sajnos ebben a világban az őszinteség hátrány!!!
Orbántól soha nem fogunk őszinte beszédet hallani, és ez kell az embereknek, látod mennyi híve van. Én sem vagyok Ferike párti, de inkább DK, mint fidesz, mszp, jobbik! Nem szeretnék egy párt rendszert, és legyen bent Ferike, ő legalább 2-3 éve kitartóan harcol. A többiek idáig sziesztáztak, most meg kapkodnak, látszik rajtuk, nem az ország a fontos, hanem a hatalom:(
szaboria1
@percsi: Sokan nem is tudják mit jelent az amikor tulajdon képen egy pártra szavazunk. Gyurcsánynak is az volt a probléma nagyon erős párt emberek voltak körülötte akiket nem tudott leváltani mert a tagság rájuk szavazott. Orbán pedig amikor nem kormányzott a 8 év alatt sikerült azokat az embereket a környezetéből eltüntetni akikről tudta keresztbe tennének neki. Gyurcsány is azért hagyta ott az MSZP.-t és inkább csinált egy új pártot, hogy megszabaduljon a régi begyöpösödött tagoktól. Csak figyelni kell Mesterházi is kezd erre törekedni mert Ő is rájött ha nem változtat a vezetőség tagjain akkor nem igazán fognak érdemben nyerni. Lendvai Ildikót pedig azért tisztelem, mert maga jött rá eljárt felette az idő és nem politizál már tovább. Ezt kellene tennie egy pár MSZP-nek de sajnos tíz körömmel ragaszkodnak, hogy képviselők lehessenek.
rokker33
@Gemüs52: nem megyek el szavazni!Most biztos azt mondjátok,hogy akkor a Fidesz re szavazok,de az én 1 szavazatom nem fog befolyásolni semmit már rég megvan,hogy ki lesz 2014 ben a nyertes!És az nem a DK nem a Jobbik az LMP-nek még esélye,se lesz bekerülni,mert 3,5 év alatt semmit se csináltak!Itt vagy a Fidesz vagy az Mszp nyer más pártnak semmi esélye,de inkább az első SAJNOS!!!

@percsi: "Az öszödi beszéddel, mely őszinte volt"
Most őszintén aki nem hazudik annak nem is kell semmit bevallani!Gyurcsánynak nem hiszem,hogy a fejéhez tartottak volna egy fegyvert,hogy hazudjon és az öszödi beszédet,se nyilvánosan mondta el hanem tudtommal zárt gyűlés volt,ha nem veszik fel és nem szivárogtassák ki akkor a mai napig nem létezne ez a "híres" beszéd!Nem érdemel ezért tiszteletet semmivel,se különb mint Orbán Mesterházi vagy Bajnai és igen az egész politika főleg itt Magyarországon,de máshol is hazugságokból áll és míg a sok birka beveszi és szavaz addig nincs miről beszélni!!!
Orbán is ezt csinálja hazudik reggel délbe este valamikor szavahihető embernek tűnt talán még a 90-es években,de mára teljesen megváltozott a hatalommánia ráment az agyára :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.